آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۳۵۳۸۵
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۵

موضع وزارتخارجه درباره ائتلاف ضدداعش

وی افزود: مضافاً اینکه اهداف اعلام شده این ائتلاف در مبارزه علیه تروریسم ، با برخی اقدام های قبلی و فعلی بانیان اصلی و تعدادی از اعضای آن درخصوص تروریسم همخوانی ندارد .
تدبیر24: سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران درخصوص تحولات مرتبط با تشکیل ائتلاف بین المللی علیه داعش ، با اشاره به اینکه موضع و دیدگاه جمهوری اسلامی ایران در این رابطه پیش از این در عالیترین سطوح از جمله توسط مقام معظم رهبری اعلام شده و وزارت امور خارجه نیز پیش از این در این رابطه مواضع روشنی داشته است ، گفت : ماهیت قانونی ائتلاف تشکیل شده از منظر حقوق بین الملل محل سؤال جدی است و این ائتلاف خارج از مکانیزم های سازمان ملل متحد شکل گرفته است .

وی افزود: مضافاً اینکه اهداف اعلام شده این ائتلاف در مبارزه علیه تروریسم ، با برخی اقدام های قبلی و فعلی بانیان اصلی و تعدادی از اعضای آن درخصوص تروریسم همخوانی ندارد .

مرضیه افخم با اشاره به ریاکاری سیاسی برخی کشورهای مدعی مبارزه با تروریسم که اکنون پرچمداری مبارزه با داعش را عهده دار شده اند ، تاکید کرد: مبارزه با تروریسم بیش از آنکه نیازمند ائتلاف های عریض و طویل و مانورهای رسانه ای و تبلیغی باشد ، نیازمند اراده سیاسی و پرهیز از بازی های دوگانه درخصوص تروریسم و مصادیق آن است و متأسفانه سابقه برخی از اعضای برجسته ائتلاف یاد شده نشان می دهد که پرونده ای قطور در استفاده ابزاری از تروریسم و برخورد دوگانه با مصادیق این پدیده دارند .

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان ضمن تأکید بر شفافیت مواضع کشورمان درخصوص ضرورت مقابله صادقانه و حقیقی با پدیده تروریسم ، تصریح کرد : جمهوری اسلامی ایران همواره در این زمینه مسئولانه عمل کرده و بر همین مبنا بر ضرورت اقدام مسئولانه و صادقانه همه کشورها در کمک حقیقی به دولت و ملت عراق در روند مقابله با تروریسم و پرهیز از اقدامات مداخله جویانه نظامی و سیاسی در مسائل داخلی کشورها به بهانه مبارزه با تروریسم تأکید می نماید .
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: