ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۵۴۰۳
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۵

شادترین کشورهای جهان کدامند؟

«گالوپ - هلث‌وی‌ز» با انتشار «شاخص رفاه جهانی 2013»، پاناما را به عنوان شادترین کشور جهان معرفی کرد.
تدبیر24: «شاخص رفاه جهانی 2013» همچنین حاکی از آن است که کشورهای جنگ‌زده همچون سوریه و افغانستان از بین 135 کشور بررسی‌شده، پایین‌ترین رتبه را دریافت کرده‌اند. موسسه مشترک «گالوپ - هلث‌وی‌ز» با بررسی وضعیت مالی مردم در کشورهای مختلف همچنین فاکتورهای دیگر را که به رفاه افراد در جامعه کمک می‌کنند همچون رفاه اجتماعی، سلامت جسمی و داشتن هدف و انگیزه برای زندگی، این گزارش را ارائه کرده‌ است.
 
به گزارش لایوساینس، بررسی‌ها حاکی از آن است که در هر شش فرد بزرگسال تنها یک نفر یعنی حدود 17 درصد در جهان دست کم در دستیابی به سه فاکتور برخورداری از رفاه موفق به نظر می‌رسند اما اکثریت جمعیت جهان در دستیابی به بسیاری از این شاخص‌های رفاهی با مشکل مواجه هستند.
 
طبق بررسی انجام شده 33 درصد از ساکنان مناطق آمریکای مرکزی، آمریکای لاتین و کانادا در دستیابی به سه مورد یا تعداد بیشتری از فاکتورهای رفاهی موفق بوده‌اند. این در حالی است که وضعیت رفاهی در کشورهای سوریه و افغانستان وخیم‌ترین شکل خود را دارد و تنها یک درصد از افراد بزرگسال در سوریه و افغانستان از سه فاکتور رفاهی یا بیشتر بهره‌مند هستند.
 
«گالوپ - هلث‌وی‌ز» با برآورد «شاخص رفاه جهانی 2013» 10 کشور شاد جهان را پاناما، کاستاریکا، دانمارک، اتریش، برزیل، السالوادور، اروگوئه، سوئد، کانادا و گواتمالا اعلام کرده است.
 
همچنین 10 کشوری که پایین‌ترین رتبه را در این فهرست کسب کرده‌اند شامل سوریه، افغانستان، هائیتی، جمهوری کنگو، چاد، ماداگاسکار، اوگانادا، بنین، کرواسی و گرجستان هستند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: