ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۵۴۶۹
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۹

تکذیب اردوغان از همکاری با داعش

رئیس‌جمهور ترکیه به انتقادات اخیر مبنی بر فاصله‌گیری کشورش از غرب در مبارزه با داعش پاسخ داد.
تدبیر24: رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه در یک سخنرانی که از تلویزیون این کشور پخش شد، انتقادهای مبنی بر فاصله‌گیری ترکیه از ائتلاف ضد داعش را رد کرد.

او ضمن تاکید بر این که کشورش همچنان در صف مخالفان تروریسم قرار دارد، اخبار رسانه‌ها مبنی بر خرید نفت از داعش، ارسال جنگ‌افزار برای این گروه تروریستی و معالجه شبه‌نظامیان زخمی داعش در خاک ترکیه را تکذیب کرد.

رئیس‌جمهور ترکیه تصریح کرد که داعش ۴۹ شهروند ترکیه را به گروگان گرفته و این باعث می‌شود که این کشور علیه داعش محتاطانه‌تر برخورد کند.

چند روز پیش وال استریت ژورنال ضمن انتقاد از رفتار ترکیه در رابطه با مبارزه غرب علیه داعش نوشت، این کشور عضو ناتو است اما به نظر می‌رسد که هم‌پیمان آمریکا نیست. بر اساس گزارش این روزنامه آمریکایی، ترکیه نه تنها از شرکت در عملیات نظامی علیه داعش سر باز می‌زند، بلکه برای مبارزه با داعش اجازه‌ استفاده از پایگاه نظامی اینچیرلیک را هم نمی‌دهد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، دولت ترکیه همچنین قصد دارد در خاک عراق اردوگاه‌هایی برای پناهجویان عراقی برپا کند. این اردوگاه آمادگی پذیرش ۳۵ هزار پناهجو را خواهند داشت.

رسانه‌های ترکیه به نقل از نومان کورتولموس، معاون نخست‌وزیر گزارش دادند که این کشور در حال بررسی ایجاد یک منطقه حائل در سوریه است. بر اساس این گزارش‌ها، هدف از ایجاد این منطقه، آمادگی برای جابجایی پناهجویان سوری پس از حمله‌های احتمالی آمریکا به مواضع گروه تروریستی داعش اعلام شده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: