ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۵۴۹۹
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۳

از هر 9نفر در جهان یک نفر گرسنه

سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل متحد(فائو) در گزارش سالیانه خود اعلام کرد: از هر 9 نفر در سراسر جهان یک نفر غذای کافی برای خوردن ندارد.
تدبیر24: «فائو» ضمن هشدار در مورد بالا بودن ناامنی غذایی در کشورهای در حال توسعه، تصریح می کند که 805 میلیون نفر در جهان از «سوء تغذیه مزمن» رنج می برند.

فائو در گزازش سالیانه خود می افزاید: به عنوان نمونه در صحرای جنوبی آفریقا، از هر چهار نفر، یک نفر غذای کافی برای خوردن ندارد. در مالاوی نیز یک دوم کودکان زیر پنج سال کمتر از حد طبیعی وزن دارند.

این موضوع در یمن بسیار بحرانی است زیرا بی ثباتی اقتصادی و سیاسی، این کشور را به یکی از ناامن ترین کشورها از نظر غذایی تبدیل کرده است.

بر اساس گزارش فائو، در آسیا که دارای بیشترین منطقه جمعیتی در جهان است، 526 میلیون نفر غذای کافی برای خوردن ندارند.

البته گزارش فائو تاکید می کند، از سال گذشته از جمعیت 842 نفری گرسنگان جهان، 200 میلیون نفر کاهش یافته اند.

این بهبودی در بخش های خاصی از آسیای شرقی و جنوبی و همچنین آمریکای لاتین و کارائیب مشاهده شده است.

این گزارش تاکید می کند که در اندونزی کاهش نرخ گرسنگی از سال 1990 تا کنون به یک دوم کاهش یافته است.

کشورهای برزیل، بولیوی و هائیتی نیز از نمونه های کشورهای بهبود یافته در مورد امنیت غذایی هستند.

قائو در گزارش خود می افزاید: در صورتیکه رهبران جهانی به تعهدات خود پایبند باشند، کشورهای در حال توسعه نیز به اهداف خود در مورد به نصف رساندن تعداد گرسنگان تا سال 2015 میلادی نزدیک می شوند.

منبع: سی.ان.ان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: