ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۵۵۲۶
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۰

وضعیت ابتلا به مالاریا در کشور

مدیر کنترل بیماری مالاریای کشور گفت: آمار مبتلایان به مالاریا در سیستان و بلوچستان کاهش 80 درصدی داشته است.
تدبیر24: رئیسی در شورای بهداشت استان افزود: در حال حاضر کمتر از 200 نفر در استان به بیماری مالاریا مبتلا هستند.

وی ادامه افزود: دولت برنامه‌ریزی کرده تا افق 1400 بیماری مالاریا را از سطح کشور ریشه‌کن کند.

مدیر کنترل بیماری مالاریای کشور گفت: سیستان و بلوچستان و کرمان استان‌هایی هستند که احتمال ابتلا به مالاریا در آن زیاد است.

رئیسی خاطرنشان کرد: بیشتر مبتلایان از خارج کشور به سیستان و بلوچستان ورود پیدا کرده و مردم استان را مبتلا می‌کنند.

وی تصریح کرد: سالانه یک میلیون و 600 هزار نفر در کشور پاکستان به این بیماری مبتلا می‌شوند.

رئیسی گفت: به دلیل این‌که چرخه انتقال مالاریا از سه جزء انگل مالاریا، انسان و پشه آنوفل ناقل و تحت تاثیر شرایط محیطی تشکیل شده است اقدامات پیشگیری می‌تواند برعلیه هرکدام از این اجزاء انجام پذیرد و قطع این زنجیره در هر قسمت مانع انتقال مالاریا می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: بکار بردن روش‌های حفاظت فردی در جلوگیری از ابتلا به مالاریا موضوع مهمی است که می‌توان با آموزش این روش‌ها به جامعه از ابتلاء آنان به مالاریا پیشگیری کرد.

مدیر کنترل بیماری مالاریای کشور گفت: یکی از مهم‌ترین اقدامات کنترل مالاریا، مبارزه با پشه‌های آنوفل است که در کوتاه‌ترین زمان ممکن بیشترین عواید را به بیشترین افراد در یک جامعه ارائه می‌کند. بر طبق استراتژی ملی کنترل مالاریا، کنترل ناقلین در اولویت دوم قرار می‌گیرد و کنترل پشه‌های ناقل به مراحل بالغ و نابالغ آنها هدایت می‌شود.

وی گفت: مبارزه با پشه‌ها به دو بخش، مبارزه با لارو پشه‌ها و مبارزه با پشه بالغ تقسیم می‌شود.

رئیسی افزود: شایع‏‌ترین و معمول‏‌ترین روش انتقال مالاریا از طریق گزش پشه‏‌های آنوفل ماده است. این پشه برای باروری تخم‏‌های خود ناگزیر به خونخواری شبانه است، ‌و ممکن است از یک فرد آلوده به مالاریا خونخواری کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: