اگر چه برخی از محققان در حال تلاش برای حل این کمبودبا توسعه اجزای مکانیکی هستند اما این روش می تواند خطر ابتلا به عفونت، لخته شدن خون و خونریزی در بیمار است.
تدبیر24: مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد اندام های حیوانی می توانند جایگزین اندام های انسانی شوند.
به تازگی، اخبار پزشکی امروز گزارشی در دستیابی به موفقیت در xenotransplantation (علم پیوند اندام) ارائه کرده اند.
دانشمندان از جراحی قلب در برنامه تحقیقاتی از موسسه ملی قلب، ریه و خون (NHLBI) و موفقیت در زنده نگه داشتن قلب بچه خوک در شکم یک انسان گزارش داده اند. xenotransplantation یک مسئله ای امروزی در دنیای پزشکی است که به دلیل کمبود فلج اندام برای بیمارانی که نیاز به پیوند دارند جایگزین اندام های حیوانی به بافت انسانی می تواند کترامد باشد.
اطلاعات دولت ایالات متحده در پیوند گزارش می دهند که به طور متوسط 79 نفر در روز پیوند اعضا را دریافت می کنند، اما هر روز 18 نفر به دلیل کمبود اندام از دنیا می روند.
تعداد افرادی که نیاز به اهدای عضو دارند بیش از پنج برابر در 2 دهه گذشته افزایش یافته است.
اگر چه برخی از محققان در حال تلاش برای حل این کمبودبا توسعه اجزای مکانیکی هستند اما این روش می تواند خطر ابتلا به عفونت، لخته شدن خون و خونریزی در بیمار است.
تحقیقات سلول های بنیادی نیز به طور جدی به دنبال جایگزین های در حال رشد برای بدن هستند و اولین نمونه شناخته شده استفاده از قطعات بدن حیوانات به جای اجزای بیمار به قرن 17، زمانی که ژان باپتیست دنیس خون یک حیوان را به بدن تزریق کرد آغاز شد.
حیوانات به عنوان گوسفند، خرگوش، سگ، گربه، موش، مرغ و کبوتر می توانند برای اهدای پوست به انسان گزینه های مناسبی باشند. سوابق پزشکی نشان می دهد که xenosurgeons از زمانی موفقیت آمیز بوده است که پزشکان اندام هایی از بدن انسان و قورباغه را جایگزین یکدیگر کردمد.