ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۵۵۴۴
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۰

صادرات یک میلیارد دلاری پسته

معاون وزیر جهاد کشاورزی از پسته به عنوان یک کالای استراتژیک صادراتی نام برد و گفت: سالانه یک میلیارد دلار پسته به خارج از کشور صادر می شود.
تدبیر24: محمد علی طهماسبی در نخستین جشنواره و سمپوزیوم ملی پسته ایران در دامغان تصریح کرد: کشورهای چین، هند، روسیه و کشورهای مشترک المنافع مقصد عمده این میزان از صادرات پسته جمهوری اسلامی ایران هستند.

وی وضعیت تولید پسته در سال جاری را خوب ارزیابی کرد و افزود: امسال سال خوبی برای تولید پسته در کشور بود و باید بتوانیم تولید پسته کشور را افزایش دهیم.

طهماسبی از وجود 400 هزار هکتار باغ پسته در کشور خبر داد و گفت: 300 هزار هکتار از این باغات بار ده هستند.

معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: سالانه 130 هزار تن پسته در کشور تولید می شود که باغات پسته استان سمنان بیشترین میانگین عملکرد را دارند.

وی به کمبود آب کشاورزی و سفره های زیرزمینی اشاره و خاطرنشان کرد: باید به جای توسعه و احداث باغات، کیفیت محصول را افزایش داد.

همچنین آیت الله غلامعلی نعیم آبادی، نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان در این همایش به نقش و اهمیت کشاورزی در کشورمان پرداخت و اظهار کرد: کشاورزی محور اصلی اقتصاد یک کشور است و رونق و شکوفایی اقتصادی در گرو پویایی کشاورزی است.

وی با اذعان بر اینکه رونق و شکوفایی اقتصادی در گرو پویایی کشاورزی است، گفت: ایران اسلامی در زمینه آب و خاک بسیار غنی است و با کشاورزی نوین می توان صنعت کشاورزی را توسعه داد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: