ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۵۵۴۶
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۸:۲۰

تعداد سایتهای اینترنتی در جهان

"تیم برنرز لی" روز ۱۲ مارس ۱۹۸۹ طرح خود را به صورت کتبی پیشنهاد کرد و به همین دلیل این روز به عنوان روز تولد یا ابداع اینترنت شمرده می شود.
تدبیر24: سایت "اینترنت لایو استاتس" متخصص امور اینترنت، اعلام کرد که کاربران اینترنت نزدیک به ۳میلیارد نفر رسیده و تعداد سایت های اینترنتی در جهان نیز از یک میلیارد سایت گذشته و به طور مدام در حال افزایش است.

طبق اعلام سایت "اینترنت لایو استاتس"؛ ۲۵ سال از عمر اینترنت می گذرد و تاکنون بیش از یک میلیارد و ۶۰ میلیون سایت اینترنتی راه اندازی شده است.

فردی انگلیسی به نام "تیم برنرز لی" که هم اکنون ۵۹ ساله است، در دهه هشتاد و هنگامی که در یکی از آزمایشگاه های فیزیک سوییس فعالیت می کرد، اینترنت را طراحی کرد. وی با وصل کردن چند دستگاه کامپیوتر به هم توانست اولین گام را برای اختراع اینترنت بردارد، اختراعی که زندگی صدها میلیون نفر را تغییر داد.

"تیم برنرز لی" روز ۱۲ مارس ۱۹۸۹ طرح خود را به صورت کتبی پیشنهاد کرد و به همین دلیل این روز به عنوان روز تولد یا ابداع اینترنت شمرده می شود.

این در حالی است که ارتش آمریکا نیمه سده گذشته تلاش کرده بود دستگاه های کامپیوتر خود را به همدیگر وصل کند ولی اینترنتی که تیم طراحی کرد، انقلابی پدید آورد که همه مردم از آن استفاده کردند و به آنها امکان داد تا اطلاعات خود را منتشر و دیگران را در آن سهیم کنند و سایت های اینترنتی راه اندازی شود.

مدتی بعد موتورهای بزرگ جستجو در اینترنت ایجاد شد که گوگل و یاهو معروف ترین آنها هستند.

تعداد کاربران اینترنت در جهان نزدیک به به ۳ میلیارد نفر رسیده و براساس آمار ارائه شده، موارد جستجو در گوگل روز گذشته ، ۳ میلیارد و ۱۰۰ میلیون جستجو انجام گرفته و ۱۷۰ میلیارد ایمیل تبادل شده است.
منبع: العالم
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: