ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۵۵۶۰
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۷

نامزدهای اولیه جایزه کتاب‌ملی آمریکا

جایزه کتاب ملی آمریکا 2014 اسامی 10 نویسنده راه‌یافته به مرحله نخست بخش ادبیات‌ داستانی خود را اعلام کرد.
تدبیر24: «جین اسمایلی» و «ماریلی رابینسون» دو نویسنده برنده جایزه پولیتزر هستند که نام‌شان در فهرست نامزدهای اولیه بخش ادبیات‌ داستانی جایزه کتاب ملی آمریکای این دوره به چشم می‌خورد.

«لی‌لا» نام رمانی است که رابینسون برای آن نامزده شده و اسمایلی با کتاب «کمی شانس» موفق شده خود را در این فهرست جا دهد.

«زن غیرضروری» نوشته «رابی آلامدین» و «غیرآمریکایی‌ها» اثری از «مولی آنتو‌پول» از دیگر نامزدهای این جایزه هستند.

به گزارش واشنگتن پست، «جان دارنیه» با کتاب «گرگی در وانت سفید»، «آنتونی دوئر» با رمان تاریخی «تمام چراغ‌هایی که نمی‌بینیم» و «امیلی جان مدنل» با «ایستگاه شماره 11» موفق شدند به فهرست اولیه جایزه کتاب ملی راه پیدا کنند.

«صف‌آرایی دوباره» که مجموعه‌ای از داستان‌هایی درباره جنگ عراق به قلم «فیل کلی» است نیز در این دوره با «اورفیو» که نامزد جایزه بوکر هم بوده و توسط «ریچارد پاورز» برنده کتاب ملی سال 2006 به نگارش درآمده، رقابت می‌کند. همچنین کتاب «الیزابت مک‌کرکن» که «رعدزده و دیگر داستان‌ها» نام دارد دهمین اثر گنجانده‌شده در این فهرست است.

اسامی پنج نویسنده راه‌یافته به مرحله نهایی نامزدی جایزه کتاب ملی آمریکا روز 15 اکتبر اعلام خواهد شد. «ژرالدین لوکس» رمان‌نویس برنده جایزه پولیتزر، «آدام جامسون»، «شریل کاترل»، «میشل گورا» و «لی‌لی تاک» که همگی از نویسندگان برنده جایزه و منتقدان صاحب‌نام هستند کتاب‌های این دوره را داوری می‌کنند.

اسامی نامزدهای بخش‌های ادبیات نوجوان، شعر و ادبیات‌ غیرداستانی این جایزه هفته گذشته اعلام شد.

چهار برنده حوزه‌های مختلف جایزه کتاب ملی آمریکا روز 19 نوامبر طی مراسمی که در نیویورک برگزار می‌شود، معرفی می‌شوند و جایزه 10 هزار دلاری دریافت می‌کنند. جایزه کتاب ملی آمریکا ویژه شهروندان آمریکایی است که از یکم دسامبر 2013 تا سی‌ام نوامبر 2014 اثری را در کشورشان به چاپ رسانده‌اند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: