آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 01
کد خبر: ۳۵۵۸۶
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۰

اسکوچیچ:شاید کی‌روش خواب‌آلود بود

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: شاید کی روش به دلیل خواب آلودگی، پیش از پایان بازی ما مقابل استقلال ورزشگاه را ترک کرد.
تدبیر24: تیم فولاد در هفته نهم لیگ برتر با نتیجه یک بر صفر استقلال را در ورزشگاه آزادی شکست داد.

کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان این بازی را از نزدیک تماشا می کرد اما در اواخر مسابقه ترجیح داد ورزشگاه را ترک کند و منتظر پایان دیدار نماند.

دراگان اسکوچیچ سرمربی فولاد در نشست خبری پس از پایان مسابقه درباره این موضوع گفت: نمی توانم درباره وضعیت فیزیولوژیک کی روش حرفی بزنم اما شاید به دلیل نزدیکی به ساعت نه دچار خواب آلودگی شده بود. به نظر من بازی خوبی بود و تماشای آن برای هواداران لذت بخش بود.

وی درباره مسابقه فولاد مقابل استقلال گفت: از کسب این سه امتیاز خیلی راضی هستم و به بازیکنان خودم تبریک می گویم. از نحوه بازی تیمم در نیمه اول راضی نبودم و احساس کردم بازیکنان به تیم حریف خیلی احترام می گذارند.

اسکوچیچ افزود: در نیمه دوم ریسک کردیم و حملاتی انجام دادیم. اگرچه این حملات برایمان خطرناک بود چون امکان داشت در ضد حمله دچار مشکل شویم.

وی خاطرنشان کرد: پس از دو بازی که نتوانستیم نتایج خوبی به دست بیاوریم، با دو پیروزی در دو هفته اخیر به آرامش رسیدیم. به نقاط ضعف تیم خود آگاهی داریم و باید هرچه سریعتر آنها را برطرف کنیم.

سرمربی تیم فوتبال فولاد در پاسخ به این سوال که آیا از بازیکنان خود خواسته بودید در این مسابقه وقت کشی کنند؟ گفت: نه شخصیت من و نه بازیکنان من اجازه این کار را نمی دهد و این مسئله فقط نظر شماست. مطمئن باشید هیچگاه از بازیکنانم نمی خواهم وقت کشی کنند و از آنها می خواهم زودتر از روی زمین بلند شوند زیرا این مسئله بیشتر اعصاب من را به هم می ریزد تا هواداران استقلال.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: