ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۵۶۰۶
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۰

وعده وزیرخارجه نروژ برای دانشجویان

وزیر امور خارجه کشورمان درباره مذاکرات کنونی ایران و 1+5 در نیویورک، خطاب به همتای نروژی خود گفت: اگر طرف مقابل آمادگی اتخاذ تصمیمات سخت را داشته باشد، امکان رسیدن به توافق حتی قبل از ۳ آذر وجود دارد.
تدبیر24: محمد جواد ظریف عصر جمعه به وقت محلی، با بورگه برنده در محل نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در نیویورک دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار آخرین تحولات مربوط به مذاکرات هسته‌ای میان جمهوری اسلامی ایران و کشورهای 1+5 و همچنین تحولات منطقه‌ای و همکاری‌های دوجانبه مورد گفت‌وگو قرار گرفت.

ظریف با اشاره به آخرین تحولات عراق گفت: در شرایطی که امنیت عراق در مرکز و شمال این کشور از سوی گروه تروریستی داعش مورد تهدید قرار گرفت، جمهوری اسلامی ایران کمک‌های خود را بلافاصله روانه آن کشور کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان رویکرد برخی از کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای در برخورد با تحولات منطقه مهم و راهبردی خاورمیانه و بویژه سوریه و عراق را به دور از واقع‌بینی توصیف و بر ضرورت اصلاح این رویکرد و توجه به خواست و انتخاب ملت ها تاکید کرد.

وی تهدید گروه‌های تروریستی فعال در منطقه را جدی دانست و افزود: از این سیاست توهم‌آمیز که با تقویت یک گروه تروریستی، قادر به دفع تهدیدات گروه تروریستی دیگری باشیم، باید پرهیز کرد.

وزیر امور خارجه نروژ نیز در این دیدار ضمن تصریح بر نفوذ و نقش منحصر به فرد جمهوری اسلامی ایران در منطقه گفت: اگر هوشیاری و دخالت به موقع ایران در مقابله با تهدید گروه داعش نبود، این گروه بر بسیاری از مناطق مهم و راهبردی سوریه و عراق سلطه می یافت.

بورگه برنده روابط دو جانبه ایران و نروژ را رو به پیشرفت و گسترش توصیف کرد و افزایش تماس‌ها را فرصتی مناسب برای تقویت مناسبات در حوزه‌های مختلف دانست.

وزیر امور خارجه نروژ در پاسخ به تاکید ظریف مبنی بر توجه بیشتر به حل مشکلات دانشجویان ایرانی مقیم آن کشور و ضرورت حل مشکلات آنها وعده داد: این موضوع را پیگیری و برای حل آنها تلاش کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: