ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۵۶۰۸
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۰

کارورزان، بیمه مسئولیت میشوند

معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر دانشگاه های علوم پزشکی دانشجویان و کارورزان را بیمه درمانی می کنند گفت: از دانشگاه ها خواسته شده که جهت ارائه بیمه مسئولیت به کارورزان و ارائه دهندگان خدمت که ممکن است به هردلیل دچار مشکل شوند اقدام کنند و با تمهیداتی که می اندیشند این موضوع را تحت پوشش قرار دهند.
تدبیر24: دکتر سید امیر محسن ضیایی در مورد بحث خروج بیمارستان ها از رزیدنت محوری گفت: دستیاران یکی از ارائه کنندگان خدمت در بیمارستان ها هستند اما این خدمات باید تحت نظارت و با توجه به سطح علمی و مهارتی دستیاران باشد که در اینصورت مانعی برای ارائه خدمت آنها وجود ندارد.

وی افزود:‌ اما اگر این نظارت از طرف اعضای هیأت علمی اعمال نشود هم از نظر آموزش،هم از نظر درمانی و هم از نظر حقوق بیمار قابل قبول نیست. بنابراین آموزش پزشکی باید با نظارت، با محوریت بیمار و اصل مراقبت از بیمار باشد و در کنار آن آموزش درست هم صورت بگیرد.

ضیایی همچنین با بیان اینکه هیات علمی می تواند شرایط را به نفع یک ارتقاء کیفی تغییر دهد، اظهار کرد: در برنامه ای که برای ارتقای آموزش پزشکی داریم به موضوع ارتقاء هیأت علمی توجه ویژه ای شده است.

ضیایی در پایان در مورد نقش روش‌ها و تکنیک‌های جدید در کیفیت آموزش پزشکی با اشاره به اینکه علم آموزش متناسب با سایر علوم در حال تحول است، گفت: هرچه بتوانیم از تکنیک های جدید در حوزه آموزش استفاده کنیم انتقال دانش، نگرش و مهارت درسیستم آموزشی بهتر اتفاق می افتد. براین اساس بحث استفاده از تکنیک های جدید به ویژه در حوزه بالینی که در آن با بیمار مواجه هستیم از اهمیت بیشتری برخوردار است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: