ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۵۶۲۱
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۰

گرم‌ترین ماه در 150 سال اخیر

کارشناسان امریکایی این سازمان معتقدند که دمای جهانی زمین از سال 1880 تا 2013 میلادی بیش از 0.06 درجه افزایش گرما داشته است.
تدبیر24: ماه میلادی گذشته یعنی اوت 2014 میلادی عنوان گرم ترین ماه اوت در 150 سال اخیر را به خود اختصاص داد تا زمین داغ و داغ تر شود.

زمین در تابستان سال جاری رکورد داغ ترین روزهای خود را شکست تا سال 2014 میلادی در تاریخ گرم ترین روزهای جهان ثبت شود. کشورهای متعددی در دنیا با بحران کم آبی، خشکسالی، آتش سوزی و ... دست به گریبان بوده اند که در یک دهه گذشته بی سابقه بوده است.

بنا به جدیدترین گزارشات منتشر شده از سوی ادارهٔ ملی اقیانوسی و جوی ایالات متحده آمریکا National Oceanic and Atmospheric مخفف NOAA، ماه اوت سال 2014 میلادی، گرم ترین ماه اوت از سال 1880 میلادی را به ثبت رساند تا عنوان روزهای داغ تابستان را از آن خود کند. در سال 1976 میلادی، ماه اوت روزهای گرم و پر حرارتی را سپری کرد اما نه به شدت و حرارت ماه اوت سال 2014 میلادی!

کارشناسان امریکایی این سازمان معتقدند که دمای جهانی زمین از سال 1880 تا 2013 میلادی بیش از 0.06 درجه افزایش گرما داشته است.

سازمان های هواشناسی در سراسر دنیا علت های مختلفی را برای گرما متذکر شده اند اما سازمان جهانی هواشناسی معتقد است که گرمای هوا را به سادگی نمی توان توضیح داد اما علت های عمده گرمای هوا را می توان در امواج جوی و همینطور آب شدن یخ های قطب شمال دانست.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: