ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۵۶۳۹
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۰

آزادی 49 گروگان موصل

احمد داوود اوغلو نخست وزیر ترکیه امروز شنبه از آزادی همه 49 تبعه ترک خبر داد که ماه ژوئن در شمال عراق به گروگان گرفته شده بودند.
تدبیر24: احمد داوود اوغلو اعلام کرد 49 گروگان ترک که عناصر دولت اسلامی عراق و شام (‌داعش ) در ماه ژوئن در شمال عراق آنها را در شهر موصل به اسارت گرفته بودند، توسط نیروهای آژانس اطلاعاتی ترکیه صحیح و سالم به کشور بازگردانده شده اند.

این افراد شامل تعدادی دیپلمات، نظامی و کودک در ماه ژوئن از محل سرکنسولگری ترکیه در موصل به گروگان گرفته شده بودند.

داوود اوغلو تاکید کرد گروگان های آزاد شده به شهر شانلی اورفا در جنوب ترکیه منتقل شده اند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: