تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۳۵۶۵۰
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۵

راه بند آوردن خون دماغ

وی تصریح کرد: با عقب بردن سر، خون وارد حلق و معده شده و حالت تهوع ایجاد شده و فرد خون بالا می‌آورد.
تدبیر24: کارشناس و مدرس امداد و نجات هلال احمر استان کرمانشاه، خون دماغ را شایع‌ترین نوع خونریزی عنوان کرد و افزود: با چند اقدام ساده می‌توان خون دماغ را به راحتی بند آورد.

شهریار نوری الاصل ‌افزود: متاسفانه در اینگونه موارد بیشتر افراد سر خود را به سمت عقب می‌برند تا خون خارج نشود، در حالی‌که این کار بسیار آسیب‌رسان است.

وی تصریح کرد: با عقب بردن سر، خون وارد حلق و معده شده و حالت تهوع ایجاد شده و فرد خون بالا می‌آورد.

این کارشناس و مدرس امداد و نجات هلال احمر استان کرمانشاه اظهار کرد: بهترین کار در مواقعی که فرد دچار خون دماغ شده، این است که مصدوم را در وضعیت نشسته قرار داده و سر او را به جلو خم کرد و از او بخواهند تا با استفاده از دو انگشت قسمت‌های نرم بینی خود را به مدت پنج دقیقه محکم بگیرد.

نوری الاصل اظهار کرد: چنانچه پس از این مدت باز خونریزی ادامه داشت این بار باید به مدت 10 دقیقه بینی گرفته شود.

وی توصیه کرد: افراد پس از قطع خونریزی از انجام اقداماتی که ممکن است باعث خونریزی مجدد شود، از جمله تمیز کردن بینی خودداری کنند.

به گفته نوری الاصل، افرادی که دچار خون دماغ شده‌اند، باید تا مدتی از انجام کارها و فعالیت‌های سنگین از جمله ورزش‌های سنگین و برداشتن اجسام سنگین اجتناب کنند.

وی همچنین توصیه کرد: این افراد سیگار مصرف نکرده، سر خود را به هنگام خواب بالاتر از قلب قرار داده و تا 24 ساعت از غذاهای نرم و خنک استفاده کرده و مایعات خنک بنوشند.

این کارشناس و مدرس امداد و نجات هلال احمر استان کرمانشاه خشکی داخل بینی و فشار خون بالا را عامل اصلی خون دماغ در کودکان و افراد بزرگسال عنوان کرد.

وی یادآور شد: قرار گرفتن طولانی مدت در معرض نور خورشید و گرما نیز می‌تواند موجب خون دماغ شود که در این گونه موارد باید مصدوم را هر چه سریعتر به جای سایه و خنک منتقل کرده و اطراف بینی او را خنک کرد و مایعات خنک به او نوشاند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: