آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۳۵۶۶۵
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۰

مخالفت ابتکار با انتقال آب خزر

وی ادامه داد: در شمال کشور منابع غنی آب داریم ولی در موضوع فاضلاب چندان موفق عمل نشده بنابراین باید الگوی مصرف به درستی اجرا شود.
تدبیر24: رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست گفت: درخصوص انتقال آب از دریای خزر به فلات مرکزی موافقتی نشده است و ما نیز موافق انتقال آب نیستیم.

معصومه ابتکار روز شنبه در حاشیه بازدید از سد لار که با حضور معاون اول رییس جمهوری و وزیر نیرو صورت گرفت، در گفت و گو با خبرنگاران، افزود: بیشتر مشکلات موجود از عدم مدیریت این بخش نشأت می گیرد.

وی ادامه داد: در شمال کشور منابع غنی آب داریم ولی در موضوع فاضلاب چندان موفق عمل نشده بنابراین باید الگوی مصرف به درستی اجرا شود.

رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست، اظهار داشت: منابع آب باید به درستی مدیریت و مصارف به صورتی تنظیم شود که مشکلات موجود در این بخش بیش از پیش کاهش یابد.

ابتکار با اشاره به اینکه در حال حاضر مشکل اصلی عدم رعایت الگوی مصرف است، گفت: متاسفانه مصرف آب در تهران دو برابر بیشتر از الگوی مصرف است و در بخش کشاورزی نیز الگوی مصرف به درستی صورت نمی گیرد و بخش عمده ای از منابع آب هدر می رود.

وی تصریح کرد: تنها با انتقال آب از حوزه ای به حوزه دیگر مشکل حل نخواهد شد چرا که افزایش جمعیت به این شکل در تهران منطقی نیست.

رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست در زمینه حمایت دولت از بخش کشاورزی نیز افزود: در بودجه سال 93 دولت 85 درصد تسهیلات مربوط به این بخش را به توسعه طرح های آبیاری تحت فشار اختصاص داد و از این طرح ها حمایت به عمل آورد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: