ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۵۶۷
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۲

رئیس مجلس عراق وارد تهران شد

تدبیر24: اسامه نجیفی، رییس مجلس نمایندگان عراق و هیات همراه پارلمانی از این کشور دیروز وارد تهران شد. رییس مجلس نمایندگان عراق با استقبال حسن ابوترابی فرد، نایب رییس مجلس و سفیر عراق در ایران وارد تهران شد. حسن ابوترابی‌فرد که به استقبال رییس مجلس نمایندگان عراق رفته بود، بر گسترش روابط دو کشور تاکید و ابراز امیدواری کرد: سفر نجیفی به تهران گام بلندی در تحکیم و ارتقای روابط دو کشور دوست و برادر باشد. رییس مجلس نمایندگان عراق به منظور ارائه طرح دولت عراق در ایجاد صلح در منطقه به تهران سفر کرده است.
منبع:ایسنا
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: