ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۵۷۱۴
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۵

فروش داروهای غیرمجاز در عطاری‌ها

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه برخی عطاری های به محل عرضه داروهای غیرمجاز تبدیل شده اند، تشدید نظارت بر فعالیت عطاری ها را خواستار شد.
تدبیر24: رضا محمدی روز شنبه در شورای هماهنگی مواد مخدر چهارمحال وبختیاری در شهرکرد گفت: برخی عطاری ها به محلی برای عرضه داروهای قاچاق، سقط جنین، مکمل های چاق و لاغر کننده، ترک اعتیاد و قرص های متادون غیرمجاز تبدیل شده اند و نظارت بر فعالیت این اماکن در استان باید به صورت جدی انجام شود.

وی اظهار داشت: عطاری بر اساس قانون مکان عرضه گیاهان خشک دارویی که هیچ فرایند شیمیایی بر روی این گیاهان صورت نگرفته است، اما این امر هم اکنون مورد توجه نیست.

محمدی افزود: میانگین سنی افراد گرداننده عطاری ها نیز در رده سنی 20 تا 25 سال است و این افراد هیچ آگاهی در زمینه گیاهان دارویی ندارند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال وبختیاری نیز گفت: مصرف موادمخدر محرک در کشور روبه افزایش گذاشته، اما این استان در ردیف سه استان کشور که کمترین میزان مصرف مواد مخدر محرک را دارد، قرار گرفته است.

'مرتضی هاشم زاده' افزود: هم اکنون برای درمان و نگهداری معتادان به خصوص معتادان پرخطر برنامه ریزی هایی در استان صورت گرفته و در مرکز نگهداری بیماران روانی سینا در جونقان این بیماران نگهداری می شوند.

وی اظهار کرد: سالانه 15میلیارد ریال در این بیمارستان هزینه می شود که تنها 500میلیون ریال این میزان هزینه از سوی بیمه ها تامین می شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: