ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۵۷۲۵
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۸

روش جدید کلاهبرداری اینترنتی

رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی همدان گفت: برخی از کلاهبرداران اینترنتی با هدایت کاربران به کلیک برروی لینک هایی با توضیحات جذاب، سیستم آنها را هک و اطلاعات آنان را به سرقت می برند که این روش از کلاهبرداری به کلیک دزدی مرسوم است.
تدبیر24: سرهنگ 'اکبر امینی' روز شنبه بیان کرد: بیشتر کاربران در جست وجوهای اینترنتی خود به سایت های نامرتبطی که هیچ سنخیت و نشانه ای از موضوع جست و جو شده ندارد هدایت می شوند.

وی گفت: گرچه این موضوع امروزه برای کاربران به یک امر عادی تبدیل شده ولی این امر به ظاهر عادی امکان سودجویی را فراهم کرده به گونه ای که روشی برای سرقت اطلاعات شده است.

وی در زمینه نحوه استفاده مجرمانه از کلیک دزدی گفت: کلیک دزدی ارتباط مستقیمی با کسب سود و درآمد برای وب سایت های کلیک دزد دارد و فرد متخلف در بعضی از موارد با تنظیم کدهای 'پاپ آپ' (پنجره های بازشونده ناخواسته) و کلیک دزدی در صفحات خود کاربران را به سایت های فروشگاهی جعلی هدایت کرده و اطلاعات شخصی آنها را دریافت می کنند.

رییس پلیس فتا انتظامی همدان بیان کرد : این تکنیک به شکل های مختلفی مانند آگهی های تبلیغاتی و یا جملاتی مانند 'هرگز روی این فایل کلیک نکنید' که می تواند هم کاربران مبتدی و هم کاربران پیشرفته را دچار وسوسه برای کلیک کردن کند، ظاهر می شود.

سرهنگ امینی توصیه کرد: کاربران از کلیک روی لینک های مشکوک که اغلب توضیحات جذابی دارند پرهیز کنند همچنین کاربران می توانند با استفاده از مرورگرهای مختلف اقدام به بلوک کردن پاپ آپ کرده تا اینگونه از صفحات به هیچ وجه باز نشوند .

وی افزود: چنانچه کاربران اینترنتی از مرورگر فایرفاکس استفاده می کنند بهتر است افزونه NoScript را که برای وبگردی امن در فایرفاکس در نظر گرفته شده است استفاده کنند همچنین برای قرار نگرفتن در دام کلاهبرداران خریدهای اینترنتی خود را از فروشگاه های دارای نماد اعتماد الکترونیکی انجام دهند.

وی تاکید کرد: کاربران در صورت مواجهه با وب سایت های کلیک دزد، گزارش این سایت های مجرم را به صورت الکترونیکی به پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) به آدرس cyberpolice.ir و یا با شماره 2182674 اطلاع دهند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: