ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۵۷۹۲
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۰

نامه‌ايی كه جان مادر را نجات داد!

زن جواني كه به همراه فرزندانش در خانه حبس شده و مورد آزار و اذيت همسرش قرار گرفته بود، با حضور به موقع پليس آگاهي شهرستان دره‌شهر در استان ايلام از مرگ نجات يافت.
تدبیر24: پليس زماني از اين جريان اطلاع پيدا كرد كه اين زن جوان، روي كاغذي ماجراي آزار و اذيت همسرش را نوشت و با كمك فرزند خردسالش به دست دادستان شهر رساند.
 
 دادستان عمومي انقلاب شهرستان دره شهر نيز زماني كه از اين ماجرا مطلع شد، موضوع را به پليس گزارش داد و دستور رسيدگي به پرونده را صادر كرد.
 
در حالي كه دادستان تلاش مي‌كرد، جلوي اتفاقات ناگواري كه ممكن بود براي زن جوان و فرزندش بيفتد را بگيرد، زن كه ديگر تحمل اذيت و آزارهاي همسرش را نداشت، طنابي به پنكه سقفي خانه‌اش بست و تصميم گرفت خودكشي كند اما پليس كه از طريق دادستان از موضوع زن جوان و فرزندش مطلع شده بود، به موقع سر صحنه حادثه حضور يافت و مانع از خودكشي زن جوان شد و او و فرزندش را به محل امن منتقل كرد.
 
زن جوان گفت: همسرم مشكل روحي و رواني دارد و گاهي اوقات فرزندان چهار و پنج ساله‌ام را از خانه بيرون انداخته و آنها را تا نيمه‌هاي شب گرسنه و تشنه در كوچه رها مي‌كرد. هميشه در خانه را با قفل‌هاي محكمي مي‌بست و اجازه نمي‌داد بيرون بروم. او به قدري سختگير بود كه حتي ديد و بازديد از اقوام را هم برايم قدغن كرده بود. به خاطر سختگيري‌هاي همسرم چند بار تصميم گرفتم خودكشي كنم. به خاطر فرزندانم اين سختي‌ها را تحمل كردم و هرچه با همسرم صحبت مي‌كردم اما او جز كتك زدن كار ديگري بلد نبود. سه سال است كه اين روال در خانه ما ادامه دارد و من ديگر خسته شده‌ام.
 
همسر اين زن جوان كه در دفتر قاضي پرونده حاضر شده بود، گفت كه به خاطر اختلاف سني زياد، عدم تفاهم و وسواس بيمارگونه‌يي كه دارد، همسرش را مورد آزار و اذيت قرار داده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: