ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۵۸۰۹
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۸:۲۰

تقدیر از فخرالدینی وسیمین غانم

در دومین جشن سالانه موسیقی ما که شامگاه آخرین روز تابستان 1393 در تالار وحدت تهران برگزار می شود، از یک عمر فعالیت هنری استاد فرهاد فخرالدینی و سیمین غانم تجلیل به عمل خواهد آمد.
تدبیر24: اولین دوره جشن سالانه موسیقی 'ما' شاهد بزرگداشت اساتیدی چون «عبدالوهاب شهیدی»، «کیخسرو پورناظری» و «شهرام ناظری» بود و علیرضا قربانی، سهراب پورناظری، علی قمصری و بابک جهانبخش در آن به اجرای موسیقی زنده پرداختند.

«مجید برزگر» کارگردان شناخته شده سینما همچون سال گذشته، مدیریت و کارگردانی این برنامه را بر عهده دارد و «احسان کرمی» (که با اجرای برنامه هایی چون «رادیو هفت» و بازی در تئاترهای متعدد برای دوستداران هنر نام آشنایی دارد)، مجری برنامه خواهد بود.

همچنین تعدادی از مطرح ترین هنرمندان موسیقی کشور در این برنامه موسیقی زنده اجرا می کنند که اسامی آنها تا زمان اجرای برنامه اعلام نمی شود.

دومین جشن سالانه موسیقی ما به معرفی برترین های موسیقی ایران در سال 92 اختصاص دارد که طی یک نظرسنجی بزرگ و فراگیر با حضور بیش از صد نفر از کارشناسان موسیقی و بیش از 150 هزار نفر از علاقه مندان موسیقی و کاربران سایت «موسیقی ما» انتخاب شده اند.

جایزه ویژه خبرنگاران در دو رشته «بهترین آلبوم سال 92» و «بهترین هنرمند جدید (آلبوم اولی)» از دیگر بخش های این برنامه خواهد بود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: