ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۵۸۱۰
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۸:۳۰

صادرات 600میلیون دلاری گیاهان

معاون علمی و فناوری رییس جمهور با بیان این که صادرات کشور در حوزه گیاهان دارویی زیاد نیست، گفت: با توجه به تنوع موجود می‌توان سرمایه‌گذاری زیادی در این حوزه داشت.
تدبیر24: دکتر سورنا ستاری امروز در نشست خبری دومین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فرآورده‌های طبیعی و طب سنتی ایران که هفتم تا دهم مهر ماه در محل مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود، افزود: در حال حاضر میزان صادرات کشور در حوزه گیاهان دارویی 500 تا 600 میلیون دلار است.

وی با اشاره به تنوع کشور در حوزه گیاهان دارویی گفت: توسعه بسیار زیادی در حوزه گیاهان دارویی می‌توانیم داشته باشیم به نحوی که در حال حاضر برخی از گونه‌های گیاهی در کشور ناشناخته است.

ستاری ابراز امیدواری کرد که در حوزه تجاری سازی در بحث گیاهان دارویی قدم‌های مهمی با برگزاری این جشنواره صورت گیرد.

وی همچنین در پاسخ به سوالی در خصوص برنامه‌های معاونت برای معرفی بزرگان علم ایران همچنین ابوریحان و ابن سینا تصریح کرد: در این حوزه ما ضعف بزرگی در مستندات داریم که در این راستا جلسه‌ای را با خانه سینما برگزار کرده‌ایم و در نظر داریم در حوزه مستندات و مفاخر گذشته فیلم و سریال داشته باشیم و در واقع معاونت آمادگی دارد تا در این حوزه برنامه‌ریزی کند.

وی یکی از بزرگترین مشکلات در حوزه شرکتهای دانش بنیان را موضوع فرهنگ عنوان کرد و گفت:‌ در واقع فرهنگ کارآفرینی، سرمایه‌گذاری و اولویت دادن به مغز باید جایگزین اقتصاد نفتی شود که جا انداختن این مباحث نیز کار سختی است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: