ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۵۸۴۲
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۵

انتخاب «امروز» برای اسکار

رضا میرکریمی پس از معرفی فیلم «امروز» به عنوان نماینده سینمای ایران در اسکار 2015 درباره احساسش از این انتخاب گفت: از اعضای کمیته انتخاب متشکرم و هر فیلمی را از میان نامزدها انتخاب می‌کردند برایم قابل احترام بود.
تدبیر24: این کارگردان ادامه داد: فیلم‌های شایسته‌ دیگری هم بودند که به دلیل عدم اکران جایشان در فهرست نامزدها خالی بود. به هر حال امیدوارم «امروز» نماینده خوبی برای سینمای ایران باشد.

میرکریمی درباره اینکه تصور نمی‌کند این انتخاب به دلیل ارسال نشدن فیلم «یه حبه قند» به عنوان نماینده ایران به آکادمی اسکار در دو سال قبل بوده است، پاسخ داد: این را باید از اعضای کمیته انتخاب بپرسید. فقط در مورد خودم می‌توانم بگویم من خاطره طلبکارانه‌ای از آن موضوع نداشته و ندارم.

هیات انتخاب فیلم‌های ایرانی، فیلم سینمایی «امروز» به کارگردانی رضا میرکریمی را به عنوان نماینده ایران در اسکار معرفی کرد.

دیگر رقبای «امروز» فیلم‌های «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران»، «استرداد»، «برف»،‌ «تنهای تنهای تنها»، «چ»، «خسته نباشید»، «خط ویژه»، «زندگی مشترک آقای محمودی و بانو» و «سر به مُهر» بودند که فیلم میرکریمی با توجه به آن‌چه «اکران موفق در ایران و بازخوردهای قابل تامل در جشنواره تورنتو» عنوان شده، نظر هیات انتخاب را برای معرفی به فرهنگستان علوم و هنرهای سینمایی جلب کرده است.

البته فیلم «یه حبه قند» میرکریمی پیش از این در سال 1391 به عنوان نماینده ایران در اسکار انتخاب شده بود، اما در نهایت به دلیل تصمیم مسئولان وقت سینمایی که اسکار را تحریم کرده بودند، این فیلم موفق به راهیابی به آکادمی نشد.

«امروز» در حالی به عنوان بیست‌و ‌دومین نماینده سینمای ایران به اسکار معرفی شده است که در سال 1390 فیلم «جدایی نادر از سیمین» به کارگردانی اصغر فرهادی طلسم دریافت این جایزه از سوی ایران را شکست.

پیش‌تر هم فیلم «بچه‌های آسمان» ساخته‌ مجید مجیدی که در سال ۱۳۷۷ به عنوان نماینده‌ ایران به اسکار معرفی شده بود، برای اولین‌بار در جمع نامزدهای بهترین اسکار غیر انگلیسی‌زبان در سال ۱۹۹۹ انتخاب شد
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: