تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۳۵۸۵۳
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۰

تاثیر نوع غذا بر رفتار انسان

یک متخصص تغذیه اظهار داشت: غذا می تواند بر رفتار انسان تاثیر زیادی داشته باشد و در تمامی مکاتب الگوهای غذایی تعریف شده است.
تدبیر24: دکتر حسن محمدی در اولین کنگره تخصصی صلح سبز با موضوع دکترین جهان بدون خشونت از راه آشتی با طبیعت اظهار کرد: اینکه انسان ها به صلح برسند الگوهای غذایی مختلفی در مکاتب گوناگون تعریف شده است که در آن به خوردن و نخوردن برخی از غذاها سفارش شده است.

وی ادامه داد: از هفت هزار سال پیش تاکنون حکمای ایرانی بر تاثیر غذا بر نوع رفتار انسان تاکید داشتند که حکیمان در چند سال گذشته این دیدگاه را توسعه بخشیدند.

وی گفت: حکما معتقدند انسان از چهار عنصر آتش، هوا، آب و خاک تشکیل شده است که دو عنصر از آن گرم و دو عنصر سرد است.

وی ادامه داد: هر انسانی که دارای دو عنصر گرم باشد فردی پرانرژی، خلاق، مدیر و نیکوکار است و انسان دارای دو عنصر سرد فردی بیمار، ترسو، پراسترس و اضطراب است بنابر این حکما پیشنهاد می کنند برای اینکه فرد دارای دو عنصر سرد به تعادل برسد باید از غذاهای گرم استفاده کند.

وی گفت: بیشتر فرآورده های حیوانی مانند گوشت گاو، ماهی، مرغ، شیر و پنیر و ماست جزو مواد سرد هستند و مصرف آنها در بلندمدت موجب می شود رفتار فرد در جامعه نیز سرد و همراه با خشونت باشد.

محمدی اظهار کرد: تحقیقات نشان داده است خشونت در جوامعی که مصرف گوشت بالایی دارند بسیار زیاد است همچنین مصرف زیاد فرآورده های حیوانی موجب افزایش بیماری های استرس و مصرف لبنیات ام اس را به همراه دارد.

در ادامه دکتر موسی صالحی فوق تخصص تغذیه و استاد دانشگاه شیراز گفت: تمام متخصصان تغذیه در دنیا معتقدند 95 درصد منابع غذایی انسان از گیاهان و پنج درصد باید از منابع حیوانی تامین شود.

وی ادامه داد: از این 95 درصد منبع گیاهی 60 درصد آن مربوط به دوغله مهم از جمله گندم و برنج است.

این فوق تخصص تغذیه ادامه داد: مهمترین منبع غذایی ویتامین های گروه ب گندم و برنج سبوس دار است در حالی که امروزه گندم و برنج بدون سبوس استفاده می کنیم در واقع با این کار هیچ گونه ویتامینی به بدن انسان وارد نمی شود.

وی ادامه داد: این در حالی است که 55 درصد از کل منابع آبی کشور صرف کشت گندم و برنج می شود در واقع این میزان آب بدون اینکه ویتامینی به بدن برساند از بین می رود.

وی تاکید کرد:ارتباط تنگاتنگی بین انسان، غذا و محیط زیست وجود دارد که هر کدام از آنها یکدیگر را تحت الشعاع قرار می دهند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: