ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۵۸۶۲
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۰

دیدار ظریف با وزیر خارجه قبرس

ظریف در این دیدار با یادآوری اهمیت منطقه ای که دو کشور در آن قرار دارند و همچنین تهدیدات و منافع مشترک تهران - قبرس بر ضرورت افزایش رایزنی های فیمابین تاکید کرد.
تدبیر24: وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در دیدار همتای قبرسی خود گفت: سیاست های کوته بینانه برخی کشورها عامل اصلی تقویت پدیده شوم تروریست و تهدیدات فراروی ملت ها است.

اینیس کاسیلیده وزیر خارجه قبرس در نیویورک با محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران دیدار و گفتگو کرد.

ظریف در این دیدار با یادآوری اهمیت منطقه ای که دو کشور در آن قرار دارند و همچنین تهدیدات و منافع مشترک تهران - قبرس بر ضرورت افزایش رایزنی های فیمابین تاکید کرد.

وی، سیاست های کوته بینانه برخی کشورها را عامل اصلی تقویت پدیده شوم تروریست و تهدیدات فراروی ملت ها دانست و افزود: تبعات مخرب این سیاست ها گریبان این کشورها را گرفته و چنانچه تغییری جدی در سیاست های گذشته آنان روی ندهد، دامنه این خطرات توسعه بیشتری خواهد یافت.

**گفت و گوهای ایران با 1+5 منجر به تامین حقوق اساسی ایران شود

وزیر خارجه قبرس نیز در این دیدار با دقیق خواندن دیدگاه جمهوری اسلامی ایران در زمینه خطر تروریست و ضرورت برخورد اساسی با آن، گفت: وضعیت فعلی منطقه به شدت نگران کننده است و کشورهای خاصی که با توسل به ابزارهای مختلف و دخالت در امور داخلی دیگران سعی در تغییر دولت قانونی آن کشورها را داشتند ازگروه هایی حمایت کردند که نتیجه آن ترویج تروریست و ناامنی در منطقه بود.

اینیس کاسیلیده همچنین به روند مذاکرات هسته ای ایران با ١+٥ اظهار امیدواری کرد: گفت و گوهای جاری به راه حل مطلوبی که در برگیرنده حقوق اساسی جمهوری اسلامی ایران باشد، منتهی شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: