ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 28
کد خبر: ۳۵۹۱۳
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۵

بدترین عامل برای ایجاد آلرژی

یک مطالعه نشان می دهد که بادام زمینی هایی که به صورت خشک بو داده می شوند بدترین عامل برای بروز واکنش های آلرژی زا هستند.
تدبیر24: محققان دانشگاه آکسفورد در این مطالعه متوجه شدند که مصرف بادام زمینی خام تاثیر اندکی بر روی سیستم ایمنی بدن دارد.

محققان اکنون سرگرم ابداع روشی برای بو دادن بی خطر بادام زمینی هستند که از بروز آلرژی که از هر 50 کودک یک نفر را درگیر می کند، پیشگیری کند.

«کونتین ساتنتو» از دانشگاه آکسفورد که این تحقیق را انجام داده است گفت: با انجام آزمایش ساده ای متوجه شدیم موش هایی که این پروتیین بو داده را مصرف کردند یک واکنش ایمنی آلرژی زا نشان دادند.

در حالیکه موش هایی که بادام زمینی خام مصرف کردند واکنش آلرژی زا نشان ندادند و یا واکنش آلرژی زای کمی نشان دادند.

محققان می گویند: این اولین بار است که یک عامل بالقوه ایجاد کننده حساسیت به بادام زمینی بطور مستقیم شناخته شده است.

این یافته به محققان کمک کرد تا متوجه شوند چرا حساسیت به بادام زمینی در اروپا شایع تر از شرق دور است زیرا در شرق دور مغزها بیشتر به صورت خام ، پخته شده و یا سرخ شده مصرف می شود.

محققان می گویند: روش بو دادن خشک این مغز که در درجه حرارت های بالا صورت می گیرد باعث می شود که فعل و انفعالات شیمی در بادام به صورتی انجام شود که سیستم ایمنی را دچار سردرگمی می کند و به بروز واکنش های آلرژیک منجر می شود.

این مطالعه در مجله Allergy and Clinical Immunology منتشر شده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: