ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۵۹۳۷
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۸:۳۰

ارتباط جالب تغذیه وضریب هوشی

وی یادآورشد : تغذیه اصولی و درست کودکان و نوجوانان به خصوص در دوران مدرسه باید بر دو اصل مهم تغذیه ای که شامل تعادل و تنوع می باشد استوار باشد.
تدبیر24: عضو انجمن تغذیه ایران گفت: سوء تغذیه کودک در دوران مدرسه عامل کوتاهی قد، کاهش بهره هوشی، افزایش ابتلا به بیماریها و افت تحصیلی آنان است.

پروین افشار روز دوشنبه با اشاره به اینکه تمام مشکلات جسمی کودک در دوران مدرسه ناشی از کمبودهای تغذیه ای و الگو غذایی نادرست است، افزود: برای پیشگیری از این عوارض باید به تغذیه این گروه توجه ویژه ای شود.

وی یادآورشد : تغذیه اصولی و درست کودکان و نوجوانان به خصوص در دوران مدرسه باید بر دو اصل مهم تغذیه ای که شامل تعادل و تنوع می باشد استوار باشد.

افشار تصریح کرد : تنوع یعنی باید از تمام گروههای غذایی که شامل نان و غلات مثل برنج و مواد غذایی نشاسته ای است و تامین کننده بخش مهمی از انرژی مورد نیاز کودکان در سنین مدرسه می باشد و از سوی دیگر تامین کننده ویتامین ها و مواد معدنی و فیبر مورد نیاز است، استفاده شود.

وی ابراز کرد: گروه میوه و سبزیجات نیز در عین حال که تامین کننده فیبر است، منبع بسیار خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی هستند.

این کارشناس تغذیه مرکز آموزشی و درمانی تخصصی و فوق تخصصی آیت الله موسوی زنجان ادامه داد: گروه گوشت که شامل گوشت قرمز، مرغ و ماکیان، تخم مرغ، کره، بادام زمینی و حبوبات است تامین کننده پروتئین مورد نیاز بدن بوده و برای رشد کودکان لازم و ضروری است.

وی گروه لبنیات شامل شیر و ماست را علاوه بر داشتن منبع انرژی و پروتئین، منبع بسیار خوبی از کلسیم و ویتامین D برای رشد و استحکام استخوان های دانش آموزان ذکر کرد.

افشار افزود: گروه چربی نیز تامین کننده انرژی و اسیدهای چرب بوده که استفاده از آن به مقدار نیاز باید مورد توجه قرار گیرد.

عضو انجمن تغذیه ایران با تاکید بر اینکه تامین تغذیه مورد نیاز کودکان و نوجوانان در حال تحصیل توجه به تمامی گروه های غذایی اعلام شده است، تصریح کرد: تعادل یعنی از تمام گروه های غذایی به اندازه نیاز استفاده شود و این موضوع مهم به نوبه خود اهمیت ویژه ای دارد.

وی خاطرنشان کرد: توجه به دو اصل 'تنوع و تعادل' در برنامه و الگوی غذایی کودکان در سنین مدرسه علاوه بر رفع نیازهای تغذیه ای، ریز مغذی های نظیر روی ، آهن، کلسیم و ید که نقش مهمی در رشد و یادگیری آنها دارد را به میزان قابل توجهی تامین می کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: