تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۳۵۹۶۱
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۸

اولین حمله هوایی ائتلاف ضد داعش

پنتاگون اعلام کرد، ارتش آمریکا و کشورهای عضو ائتلاف ضد داعش اولین حملات خود علیه مواضع گروه تروریستی داعش در سوریه را انجام دادند.
تدبیر24: یک مقام پنتاگون گفت: حملات هوایی علیه اهداف داعش در سوریه آغاز شده است و طی آن شش جنگنده، بمب‌افکن و موشک‌های تامهاوک مورد استفاده قرار گرفتند.

آدمیرال جان کربی، سخنگوی پنتاگون گفت: تایید می‌کنم که ارتش آمریکا و کشورهای عضو ائتلاف ضد داعش اقدام نظامی علیه تروریست‌های داعش در سوریه را با استفاده از جنگنده‌ها، بمب افکن‌ها و موشک‌های تامهاوک آغاز کردند.

وی گفت: تصمیم‌گیری برای انجام چنین حملاتی توسط فرماندهی مرکزی آمریکا و براساس مجوز فرمانده کل قوا اتخاذ شد. ما جزئیات بیشتری از این حمله در فرصت‌های آینده اعلام خواهیم کرد.

همچنین براساس گزارش شبکه خبری ان بی سی، ارتش آمریکا در نظر دارد 20 هدف در سوریه از جمله مراکز آموزشی، پایگاه‌های تجهیز و اعزام نیرو توسط داعش در سوریه را مورد هدف قرار دهد.

یک مقام آمریکایی به شبکه خبری ای بی سی گفت: در این حمله هوایی 20 نقطه در داخل و اطراف شهر رقه هدف قرار گرفت. موشک‌های تاماهاوک از یک کشتی در دریای سرخ به هدف‌های مذکور شلیک شدند.

این منبع همچنین گفت: کشورهای عربی نیز در حملات هوایی شرکت می‌کنند.

در همین راستا، شبکه اسکای نیوز به نقل از فعالان سوری گزارش داد که در این حملات ساختمان استانداری الرقه هدف قرار گرفت.

به گفته "جاناتان کارل"، سخنگوی کاخ سفید پنج کشور عربی در اولین دور حملات در سوریه مشارکت داشتند که شامل اردن، عربستان سعودی، بحرین، قطر و امارات هستند.

یک مقام آمریکایی نیز در گفت‌وگو با خبرگزاری رویترز مشارکت کشورهای عربی در این حمله را تایید کرد اما از ذکر نام این کشورها خودداری کرد.

پیش از این چاک هاگل، وزیر دفاع آمریکا تایید کرده بود که فرماندهی مرکزی آمریکا در نظر دارد اقدامات هدفمندی علیه پناهگاه‌های امن داعش در سوریه انجام دهد که این اقدامات شامل حمله به زیرساخت‌های این گروه می‌شود.

آمریکا همچنین در نظر دارد که پنج هزار عضو مخالفان سوریه را آموزش داده و برای مبارزه با شبه‌نظامیان داعش تجهیز کند. به اصطلاح مخالفان میانه‌روی سوریه از سوی آمریکا قدرت مشروع در این کشور شمرده می‌شوند.

به گفته هاگل بیش از40 کشور گفته‌اند که در حملات علیه داعش شرکت می‌کنند و بیش از 30 کشور نیز پشتیبانی نظامی خود را اعلام کردند.

دولت سوریه نیز تمایل خود را برای همکاری در هماهنگ سازی حملات علیه داعش اعلام داشته اما مقامات آمریکایی هرگونه همکاری با دولت بشار اسد را رد کردند. سوریه نیز هشدارداده هر گونه حمله به خاک این کشور بدون مجوز تجاوز شمرده خواهد شد.

منبع: شبکه خبری آرتی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: