ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۶۰۰۰
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۶

الهه منصوریان فینالیست شد

الهه منصوریان با شکست نماینده کره جنوبی به فینال مسابقات ووشوی بازیهای آسیایی اینچئون راه یافت.
تدبیر24: چهارمین روز از هفدهمین دوره بازیهای آسیایی دراینچئون دررشته ووشو با مسابقات ساندای بانوان ادامه یافت که در وزن 52- کیلوگرم الهه منصوریان با شکست "کیم هی بین"از کره جنوبی به مبارزه فینال راه یافت.

در این مبارزه تماشاگران کشور میزبان به شدت ورزشکار خودشان را تشویق می کردند و جو سالن به سود حریف منصوریان بود اما این ووشوکار ایران با هوشیاری کامل توانست از سد این حریف هم عبور کرده و فینالیست شود. منصوریان توانست یک بار حریف را به بیرون پرت کند اما روی یک غفلت خودش هم به بیرون پرت شد. هر دو ورزشکار ضرباتی را به یکدیگر زدند که سهم نماینده ایران بیشتر از حریف بود. در فاصله 19 ثانیه به پایان مبارزه در راند اول الهه منصوریان یک اخطار گرفت و این مبارزه ادامه یافت تا اینکه در پایان راند نخست نماینده ایران به عنوان فرد برنده اعلام شد.

منصوریان در راند دوم هم توانست حریف را شکست دهد و فینالیست شود.

این حریف کره ای همان حریفی بود که در فینال مسابقات جهانی سال قبل در ترکیه الهه منصوریان علی رغم شکستگی استخوان صورتش او را شکست داده بود.

ووشوکار ایران برای رسیدن به این مرحله "هرتاتی " از اندونزی،"گورلینگ" از نپال را شکست داده بود.

الهه منصوریان برای کسب مدال طلا باید فردا (چهارشنبه) با برنده "ژانگ لو" از چین مبارزه کند.

ووشوکار وزن 52-کیلوگرم بانوان ایران مدال طلای مسابقات قهرمانی جهان در سال گذشته و برنز بازیهای آسیایی 2010 گوانگجو را در کارنامه دارد.

دیگر نماینده بانوان ایران در ساندای بازیهای آسیایی اینچئون شهربانو منصوریان در وزن 60- کیلوگرم بود که مقابل نماینده چین شکست خورد و حذف شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: