ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۶۰۸۳
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۰

خواسته ظریف از نماینده سازمان ملل در امور سوریه

وزیرامورخارجه جمهوری اسلامی ایران با استقبال از آغاز به کار نماینده جدید دبیرکل سازمان ملل متحد در امور سوریه، اقدامات اولیه وی جهت تبادل نظر با مقامات دمشق و اقشار و گروههای سوری برای نیل به یک مصالحه سیاسی فراگیر را گامی در جهت درست توصیف و بر ضرورت فعالیت موثر و بیطرفانه تاکید کرد.
تدبیر24: 'استفان دی میستورا' نماینده جدید دبیرکل سازمان ملل متحد در امور سوریه عصر روز سه شنبه به وقت محلی با حضور در محل اقامت محمدجواد ظریف وزیرامور خارجه کشورمان در نیویورک با وی دیدار و پیرامون تحولات مربوط به سوریه گفت و گو و تبادل نظرکرد.

وزیر امورخارجه جمهوری اسلامی ایران در این دیدار با اشاره به فعالیت گروه تروریستی داعش به سوریه گفت: مبارزه با تروریزم که جمهوری اسلامی ایران از ابتدا بر اولویت آن تاکید داشت، امروز به اولویت جامعه بین المللی تبدیل شده است.

نماینده دبیرکل سازمان ملل متحد در امور سوریه نیز در این دیدار اظهار داشت: برای دستیابی به یک مصالحه فراگیر در سوریه باید با تمامی طرفها به رایزنی پرداخت.

وی افزود: بر همین اساس در سفر اول خود به سوریه با بشار اسد و مسوولین دولتی از یک سو و با مخالفان میانه رو و جامعه مدنی از سوی دیگر ملاقات و گفت وگو کردم.

وی با اشاره به سفرهای آینده خود به کشورهای منطقه تاکید کرد: این سفرها برای رایزنی و درک بهتر نظرات کشورها از جمله ایران درباره عناصر اصلی دستیابی به مصالحه سیاسی فراگیر صورت می گیرد.

محمدجواد ظریف همچنین امروز با وزرای خارجه ارمنستان و بولیوی نیز دیدار و در باره آخرین تحولات منطقه ، روند مذاکرات هسته ای و راه های توسعه مناسبات فیمابین به گفت و گو و رایزنی پرداخت.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: