ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۶۱۲۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۰

جزئیات محکومیت 8فعال فیسبوکی

وکیل‌مدافع متهم ردیف اول پرونده‌ای که دادگاه انقلاب تهران متهمانش را به اتهامات امنیتی ناشی از فعالیت در فیسبوک مجموعا به 127 سال حبس محکوم کرده است از برگزاری جلسه تجدیدنظر رسیدگی به این پرونده در یکشنبه هفته آینده خبر داد.
تدبیر24: ایمان میرزازاده در این باره اظهار کرد: رای این پرونده که بر اساس آن 8 جوان فعال در فیسبوک مجموعا به 127 سال حبس محکوم شده‌اند از سوی شعبه 28 دادگاه انقلاب اسلامی تهران صادر شده است.

وی ادامه داد: با اعتراض به رای، این پرونده برای رسیدگی به شعبه 54 دادگاه تجدیدنظر استان تهران مستقر در دادگاه انقلاب ارسال شد و این شعبه یکشنبه 6 مهر ماه را برای رسیدگی به این پرونده تعیین کرده است.

وی با بیان اینکه اتهامات متهمان این پرونده امنیتی است، افزود: یکی از اتهامات در این پرونده اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت ملی است که من و دیگر وکلای پرونده روی آن بحث حقوقی داریم و در این رابطه مطالبی را به دادگاه ارائه خواهیم کرد.

این وکیل دادگستری با بیان اینکه رابطه متهمان این پرونده در حد دوستی اینترنتی بوده است، گفت: متهمان این پرونده همدیگر را نمی شناختند و در بند 350 همدیگر را ملاقات کردند و دلیل تجمیع پرونده هم این بوده است که مدیریت برخی صفحات با چند نفر به طور مشترک بوده است.

میرزازاده گفت: متهمان این پرونده حدود یکسال است که در بازداشت هستند و تقاضای ما از قوه قضاییه این است که با توجه به جوان بودن متهمان و فقدان عمد و سوء نیت در رابطه با اعمال ارتکابی، نسبت به آنها مساعدت داشته باشد.

وی با بیان اینکه هر چند متهمان این پرونده اشتباهاتی داشته‌اند اما آنها 8 جوان هستند که شغلی ندارند، افزود: متهمان این پرونده به طرق مختلف از جمله نوشتن نامه‌هایی به مسئولین دستگاه قضایی نسبت به اقدامات خود ابراز پشیمانی کرده‌اند.

این وکیل دادگستری در پایان تصریح کرد: وضعیت متهمان این پرونده متاثر از شرایط اجتماعی و اقتصادی است و لذا آسیب‌شناسی در این زمینه از انجام برخورد با این موارد ضروری‌تر است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سعید
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۱۶:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۳
0
0
اینم از دولت تدبیر و امید
نظر شما: