ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۶۱۵۲
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۸:۵۶

مصرف 26درصدی موادمخدر صنعتی!

سردار جزینی سود جهانی حاصل از تجارت مواد مخدر را 465 میلیارد دلار در سال اعلام کرد و گفت: سه میلیارد دلار از این مبلغ نصیب سوداگران ایرانی می شود.
تدبیر24: قائم مقام دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: میزان مصرف مواد مخدر صنعتی در کشور به 26 درصد افزایش یافته است.

سردار علیرضا جزینی روز چهارشنبه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر آذربایجان شرقی افزود: در سال 86 میزان مصرف مخدرهای صنعتی سه درصد بود.

وی با یادآوری روند افزایش مصرف مخدرهای صنعتی در کشور اظهار کرد: کنترل ورود پیش سازها در مقابله با این مخدرها موضوع مهمی است و خوشبختانه کشفیات خوبی در این زمینه انجام گرفته اما کافی نیست.

سردار جزینی با ارایه آمار مصرف مواد مخدر صنعتی بویژه شیشه در بین دانشجویان و دانش آموزان گفت: مصرف این مواد در بین دانش آموزان از 0.5درصد به یک درصد، در بین دانشجویان وزارت علوم به 1.1 درصد و دانشگاه علوم پزشکی به 1.3 افزایش یافته است.

وی به کشت مواد مخدر در 210 هزار هکتار از اراضی افغانستان اشاره کرد و افزود: پیش بینی می شود هفت هزار تُن تریاک و 650 تن هرویین در این کشور تولید شود که ایران یکی از مقصدهای مصرف این مواد است.

قائم مقام دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر خاطر نشان کرد: هنوز در مقابله با مواد مخدر در ابتدای راه هستیم و باید تلاش زیادی کنیم تا به وضعیت مطلوب برسیم.

وی با یادآوری نگاه ویژه مسوولان به مبارزه با مواد مخدر افزود: با گذشت هشت سال از ابلاغ سیاست های کلی نظام در زمینه مبارزه با مواد مخدر از سوی رهبر معظم انقلاب، مشکلات در این حوزه زیاد است که بخشی از آن به فعالیت دشمن باز می گردد.

جزینی همچنین به آمار کشفیات مواد مخدر در کشور اشاره کرد و گفت: 70 درصد کشفیات در مرز و حاشیه مرزها اتفاق افتاده و ما هنوز نتوانسته ایم مرزها را به طور کامل مسدود کنیم، اما تلاش های خوبی در این خصوص انجام گرفته که سه هزار و 750 شهید و 12 هزار مجروح و جانباز حاکی از این تلاش هاست.

سردار جزینی سود جهانی حاصل از تجارت مواد مخدر را 465 میلیارد دلار در سال اعلام کرد و گفت: سه میلیارد دلار از این مبلغ نصیب سوداگران ایرانی می شود.

قائم مقام دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر خاطر نشان کرد: در کنار سودی که سوداگران از خرید و فروش مواد مخدر حاصل می کنند، سالانه یکصد هزار میلیارد ریال نیز به اقتصاد کشور ضرر می زنند.

وی به آسیب های اجتماعی ناشی از استعمال مواد مخدر اشاره کرد و گفت: امروز مواد مخدر به عنوان نخستین آسیب در جامعه قلمداد می شود به طوری که علت 55 درصد قتل ها، 65 درصد همسر آزاری ها و 35 درصد کودک آزاری ها است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: