ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۶۱۷۲
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۳ - ۰۸:۳۵

تلاش روحانی برای کاهش اسلام‌هراسی و ایران هراسی

امروز در جلسه با بزرگ‌ترین فعالان اقتصادی امریكا كسی از روحانی خواست با اوباما دست بدهد و كار را تمام كند. روحانی پاسخی عمیق ولی ساده داد؛ او گفت حل مشكل ایران و امریكا نه از دست كه از مغز آغاز می‌شود. امریكا باید به تهدید و تحقیر ایران خاتمه دهد و نگاهش را به ایران عوض كند. باید درك كند كه استفاده از فرصت تعامل و مصالحه با ایران به نفع همه است.
تدبیر24: رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری تاکید کرد: روحانی كوشش می‌كند تا اسلام‌هراسی و ایران هراسی را كاهش دهد و ارایه چهره رحمانی از اسلام و چهره عقلانی از ایران را دنبال كند.
حسام‌الدین آشنا دیروز در صفحه شخصی خود در فیسبوک درخصوص سفر رئیس جمهور به نیویورک و دیدارهایش نوشت: این روزها روحانی كوشش می‌كند تا اسلام‌هراسی و ایران هراسی را كاهش دهد و ارایه چهره رحمانی از اسلام و چهره عقلانی از ایران را دنبال كند.

وی ادامه داد: دیدارهای دو جانبه هم یك پیام از طرف مقابل را منتقل می‌كند؛ ما منتظر رفع تحریم‌ها هستیم تا بتوانیم ایران را در صدر فهرست اولویت‌های خود قرار دهیم. طرف ایرانی هم یك پیام قوی را دایما تكرار می‌كند؛ اگر طرف‌های ما می‌خواستند صداقت و جدیت ما را بیازمایند، عملكرد اعتمادساز ما در یك سال گذشته بهترین سند برای موفقیت ما در این آزمون است و اگر می‌خواستند توان ما را در مواجهه با تحریم‌ها بسنجند باز هم یك سال گذشته سند موفقیت ما در مدیریت منابع اندك، انضباط مالی و اولویت‌بندی درست است.

مشاور فرهنگی رئیس جمهور با بیان اینکه روحانی بسیار خوب می‌داند چه می‌كند و می‌تواند این را كه طرف‌های مقابل از سخنان و رفتار او چه برداشتی می‌كنند، مدیریت كند، اظهار داشت: سخنان چند دقیقه پیش اوباما در سازمان ملل پاسخ دقیق و به هنگامی به حسن نیت و تدابیر یك ساله روحانی بود. این دو لازم نیست یكدیگر را ملاقات كنند كافی است یكدیگر را درك كنند و شجاعت كافی برای عبور از گذشته‌های دور و نزدیك را داشته باشند.

آشنا با اشاره به دیدار رئیس جمهور با فعالان اقتصادی آمریکا یادآور شد: امروز در جلسه با بزرگ‌ترین فعالان اقتصادی امریكا كسی از روحانی خواست با اوباما دست بدهد و كار را تمام كند. روحانی پاسخی عمیق ولی ساده داد؛ او گفت حل مشكل ایران و امریكا نه از دست كه از مغز آغاز می‌شود. امریكا باید به تهدید و تحقیر ایران خاتمه دهد و نگاهش را به ایران عوض كند. باید درك كند كه استفاده از فرصت تعامل و مصالحه با ایران به نفع همه است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: