ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۶۲۲۵
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۸

ابتلای سالانه 90هزار ایرانی به سرطان

رئیس بیمارستان امام حسین(ع) با انتقاد از اینکه بخش سرطان معمولا در بدترین جای بیمارستان و در فضاهای تاریک و قدیمی ساخته می‌شود گفت:‌ سالانه 90 هزار نفر در کشور به سرطان مبتلا می‌شوند.
تدبیر24: محمدتقی طباطبایی در مراسم افتتاح بخش شیمی‌درمان سرپایی گفت:‌ سرطان روز به روز در حال افزایش است. به طوری که سالانه 90 هزار نفر در کشور به این بیماری مبتلا می‌شوند.

وی افزود: متأسفانه بخش‌های مربوط به سرطان معمولا در بدترین جای بیمارستان و در فضاهای تاریک و قدیمی ساخته می‌شوند که طراحی و نقشه ندارند. در حالیکه معماری خوب و سرسبز می‌تواند درصد قابل توجهی از درمان را در این بیماران افزایش دهد.

طباطبایی ادامه داد: تجهیزات درمان سرطان گرانقیمت است و تأمین آن گاهی سخت می شود که امیدواریم وزارت بهداشت، دولت و مردم سهم خود را برای تأمین آنها ایفا کنند.

وی با شاره به وضعیت بیمارستان امام حسین در منطقه شرق تهران گفت: این بیمارستان 7 میلیون نفر را پوشش می‌دهد. بیمارستان معین جنوب و شرق تهران است. 530 تخت بیمارستانی با ضریب اشغال بالای 90 درصد دارد.

رئیس بیمارستان امام حسین(ع) گفت: طبق ارزیابی انجام شده 920 هزار نفر در سال گذشته از این بیمارستان خدمت دریافت کردند که امسال پیش‌بینی می‌شود افزایش 15 درصدی را داشته و به مراجعه یک میلیون و صد هزار نفر برسد.

طباطبایی ادامه داد: سالانه 10 میلیون نفر مجموع پرسنل بیمارستانی و ملاقاتی‌ها هستند که به بیمارستان وارد می‌شوند.

همچنین دکتر شیبانی رئیس بخش آنکولوژی بیمارستان امام حسین گفت:‌ روزانه 50 بیمار در این بخش شیمی درمان سرپایی می‌شوند که اگر حمایت درستی از ما شود می‌‌توانیم همین تعداد را در شیفت‌های عصر پوشش دهیم.

وی گفت: روزانه 300 بیمار به بخش شیمی درمانی و بخش‌های مختلف دیگر مراجعه می‌کنند.

وی هزینه بازسازی و تجهیز بخش شیمی درمانی سرپایی را 400 میلیون تومان اعلام کرد و گفت: بازسازی این بخش توسط خیرین انجام شده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: