ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۶۲۹۱
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۶

3100 نفر قربانی ابولا

تعداد قربانیان مبتلا به ویروس مهلک ابولا با افزایش 20 درصدی نسبت به سه روز گذشته، از مرز سه هزار و 100 نفر گذشت.
تدبیر24: دفتر منطقه ای سازمان جهانی بهداشت مستقر در آفریقای جنوبی با اعلام این خبر تاکید کرد: هر سه هفته تعداد مبتلایان به ابولا به 2 برابر افزایش می یابد که ضرورت رویارویی جهانی با این بحران را بیشتر گوشزد می کند.

این سازمان با هشدار مجدد درباره شیوع تصاعدی بیماری مهلک ابولا افزود: کمک ها برای مقابله با ابولا باید 20 برابر افزایش یابد و تقریبا یک میلیارد دلار برای غلبه بر شیوع بیماری ابولا نیاز است.

براساس آمارهای جدید سازمان جهانی بهداشت، اکنون حدود هفت هزار نفر در غرب آفریقا مبتلا به این ویروس کشنده هستند؛ تعداد قربانیان مبتلا به ویروس ابولا تا روز سه شنبه دو هزار و 800 نفر بود.

سازمان جهانی بهداشت همچنین اعلام کرد: اگر تلاش ها برای کنترل ویروس ابولا بیشتر نشود، تا چهار ماه دیگر پرونده یک میلیون و 400 هزار نفر از افرادی که با خطر عفونت ویروس ابولا مواجه می شوند روی میز قرار می گیرد.

تاکنون آفریقای جنوبی، تونس، اوگاندا، نیجریه، تانزانیا، سنگال، آنگولا، کنیا، مصر و الجزایر اعلام کرده اند که ورود گردشگران و مسافران سه کشور ابولا زده لیبریا، گینه و سیرالئون تا اطلاع ثانویه به کشورهایشان ممنوع است.

شیوع این بیماری مسری خطرناک از گینه آغاز شد و به سرعت در کشورهای سیرالئون و لیبریا گسترش یافت.

بانک جهانی هشدار داده است که شیوع ابولا می تواند آثاری مصیبت بار بر اقتصاد کشورهای گینه، لیبریا و سیرالئون، سه کشور غرب آفریقا بگذارد.

این نهاد بین المللی می گوید که تاثیر اقتصادی ویروس ابولا می تواند در «مناطق آسیب پذیر، تا هشت برابر شدت پیدا کند.»

سازمان ملل متحد نیز اعلام کرده است ، برای مبارزه با ابولا در غرب آفریقا به بیش از یک میلیارد دلار نیاز است و سازمان جهانی بهداشت نیز شیوع این بیماری را بحران بهداشتی «بی سابقه در عصر جدید» توصیف کرده است.

منبع: شینهوا
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: