ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۶۳۶۱
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۹

گزارش تخلفات ارزی بانک مرکزی

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی گفت: ارسلان فتحی پور رییس کمیسیون اقتصادی مجلس صبح امروز در جلسه غیرعلنی گزارشی درباره تخلفات ارزی بانک مرکزی و صرافی ها به نمایندگان ارایه کرد.
تدبیر24: «غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی» روز یکشنبه از برگزاری جلسه غیرعلنی امروز مجلس خبر داد و افزود: گزارش فتحی پور در این جلسه مورد اعتراض برخی نمایندگان قرار گرفت و نظر آنها بر این بود که این گزارش مورد تایید کمیسیون اقتصادی قرار نگرفته و شخصا آن را ارایه کرده است.

وی افزود: فتحی پور همچنین در این جلسه پیشنهاداتی درباره اصلاح امور و مباحث ارزی ارایه کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
عباس عسکرزاده
|
Finland
|
۱۱:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
0
0
,,,, صاحب عله است .... مقصر درجه یک است و الان هم رانت خبری دارد
متنفر از اصولگرایان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
0
0
والله بنده چندین بار از سیما و رادیو فرهنگ سخنان .... را شنیده ام. ...به درد چوپانی می خورد .
نظر شما: