ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۶۳۸۳
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۴

هشدار سازمان ملل درباره داعش

کمیسیونر عالی حقوق بشر سازمان ملل ضمن ابراز نگرانی درباره ادامه بازداشت، سوءاستفاده‌های جنسی و فروش صدها زن و دختر توسط نیروهای داعش در عراق توقف فوری آن را خواستار شد.
تدبیر24: زید رعد‌الحسین کمیسیونر عالی حقوق بشر سازمان ملل در گزارشی سر بریدن یک زن عراقی مدافع حقوق بشر به دست نیروهای داعش را محکوم و در مورد ادامه بازداشت زنان و دختران، سوءاستفاده‌های جنسی و فروش صدها تن از آن‌ها ابراز نگرانی کرد.

بر اساس گزارش پایگاه اینترنتی سازمان ملل، سمیرا صالح علی النوامی یک فعال حقوق بشر عراقی بود که چندی پیش در مرکز شهر موصل توسط یکی از عوامل داعش و در ملاءعام سر بریده شد.

رعد‌الحسین در این‌باره گفت: اعدام جنایتکارانه یک زن در ملاءعام در حالی‌که تنها جرم وی ابراز کلماتی بود که در دفاع از حقوق بشر دیگر افراد به زبان می‌آورد تنها بیانگر ایدئولوژی نادرست داعش و وابستگان آن است.

بر اساس این گزارش، پیکارجویان داعش در مناطق تحت کنترل‌شان تاکنون دست به حملات متعدد علیه زنان زده‌اند که در بسیاری از این حملات فرد مورد نظر یا اعضای خانواده‌اش را به قتل رسانده‌اند.

همچنین فعالان حقوق بشر که با هیات کمک‌رسانی سازمان ملل در عراق همکاری می‌کنند گزارشات متعدد دیگری مبنی بر اعدام و آزار و اذیت زنان بی‌شمار دیگری در موصل دریافت کرده‌اند.

کمیسیونر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره وضعیت کنونی صدها زن ایزدی در عراق که به اسارت داعشی‌ها درآمده‌اند به علاوه زنان دیگری از اقلیت‌های نژادی و مذهبی در این کشور ابراز نگرانی کرد که از اوت سال جاری تاکنون قربانی بردگی، ازدواج‌های اجباری و تجاوز شده‌اند.

رعدالحسین یادآور شد: وضعیت وحشتناک پیش روی این زنان تنها موجب شرمندگی ما به عنوان بشریت است و گفته‌های تنها چند تن از نجات یافتگان و اعضای خانواده این قربانیان کافی است تا بفهمیم نشان‌دهنده شرایط اسف‌بارشان است.

داعش در 14 اوت با اعلام بیانیه‌ای در موصل زنان را از رفت‌وآمد در اماکن عمومی بدون همراهی یک مرد منع کرده و کسانی که این محدویت‌ها را زیر پا می‌گذارند با بدرفتاری و تنبیه مواجه هستند.

وی ادامه داد: داعش با خشونت، وحشیگری و حمله به شکننده‌ترین اقشار جامعه شامل زنان، کودکان و اقلیت‌های مذهبی و نژادی خود را به جهان شناسانده است. کشتارهای اخیر و ادامه آدم‌ربایی و به بردگی گرفتن زنان و کودکان نشان‌دهنده ماهیت زشت این گروه تکفیری است.

رعدالحسین در پایان با تاکید بر لزوم مجازات عاملان این جنایات، توقف فوری آن را خواستار شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: