ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۶۴۱۰
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۷

هشدار پلیس فتا از امنیت گوشی

رئیس پلیس فتا غرب استان تهران در رابطه با نفوذ و دسترسی به اطلاعات کاربران گوشی های هوشمند هشدار داد.
تدبیر24: سرهنگ 'اصغر باقریان' گفت: با افزایش فروش گوشی های هوشمند و تبلت ها و کم رونق شدن بازار رایانه های رومیزی، ویروس نویسان و طراحان حملات سایبری هم ترجیح می دهند تلاش های خود را بر روی سرقت اطلاعات حساس کاربران گوشی های همراه و تبلت ها متمرکز کنند.

وی ادامه داد: این مطلب به خوبی گویای آن است که طی سال های اخیر بدافزارهای گوشی تلفن همراه رشدی سریع داشته اند واغلب به گونه ای طراحی می شوند که می توانند خود را به صورت جعلی در نرم افزارهای رایج ارسال کرده و در بین گوشی های تلفن همراه منتشر شوند.

باقریان تصریح کرد: یکی از چالش هایی که شرکت های ارائه کننده سیستم عامل های گوشی های هوشمند با آن مواجه هستند آن است که هر چه محصول آن ها از محبوبیت بیشتری در بین مردم برخوردار شود به همان اندازه علاقه هکرها و ویروس نویسان به آن بیشتر می شود. براساس آخرین آمار بیش از یک سوم کاربران گوشی های هوشمند حتی برای حفاظت از امنیت خود از کلمه عبور هم استفاده نمی کنند و فناوری های تازه ای مانند HTML5 به سادگی آلت دست بدافزارنویسان شده اند.

این مقام انتظامی ادامه داد: از بهترین روش ها برای جلوگیری از هک شدن گوشی های هوشمند میتوان به باز نکردن لینک های موجود در ایمیل های ناشناس، عدم استفاده از بازی ها و اپلیکیشن های موجود در منابع غیرمعتبر،حفاظت از اطلاعات مکانی و شخصی وای فای و خاموش نگه داشتن بلوتوث ، استفاده از نرم افزارهای امنیتی و بروز نگه داشتن گوشی اشاره کرد.

رئیس پلیس فتا غرب تهران از تمام کاربران خواست تا با حفظ هوشیاری و رعایت هشدار های ارائه شده از سوی مراجع انتظامی خود را از دام بزه کاران مصون نگه دارند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: