آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۳۶۴۷۵
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۹

انتشار عملکرد 6ماهه خصوصی‌سازی

آمارها نشان می‌دهد، 31.8 هزار میلیارد ریال سهم دولتی در شش ماهه نخست امسال واگذار شده است.
تدبیر24:  31 هزار و 811 میلیارد ریال سهم دولتی از ابتدای سال تا پایان شهریور ماه توسط سازمان خصوصی سازی واگذار شد که از این میزان، 75 میلیارد ریال در بورس اوراق بهادار، 25 هزار و 443 میلیارد ریال در فرابورس، یک میلیارد ریال از طریق مذاکره و 6 هزار و 292 میلیارد ریال از طریق مزایده فروخته شده است.

همچنین در این مدت 31 هزار و 425 میلیارد ریال به صورت بلوکی، 75 میلیارد ریال به صورت تدریجی و 311 میلیارد ریال به صورت ترجیحی واگذار شده که 31 هزار و 716 میلیارد ریال آن مربوط به شرکتهای گروه یک ماده دو قانون اصل 44 و 95 هزار میلیارد ریال مربوط به شرکتهای گروه دو ماده 2 این قانون بوده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: