ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۶۵۲۸
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۷:۵۰

غرق 34نفر شهریور در سواحل مازندران

مدیر کل پزشکی قانونی استان مازندران گفت : در شهریور ماه امسال تعداد 34نفر (30 مرد و 4زن ) در سواحل دریای مازندران غرق شدند که این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل 52درصد کاهش داشت.
تدبیر24: روابط عمومی پزشکی قانونی استان ، ' علی عباسی ' روز دوشنبه در گزارشی با اشاره به غیر بومی بودن تعداد 77درصدی از این غرق شدگان افزود : شهرستان های نوشهربا 16مورد و محمودآباد با 15مورد دارای بیشترین آمار غریق هستند.

وی با بیان اینکه 84درصد از غرق شدگان در سنین 11تا 40سال هستند ،تصریح کرد: خوشبختانه پیگیری ها ، هشدار و بیان آمار غریق شدگان از طرف خبرگزاری ، رسانه ملی و سایت های مجازی استان در بیان واقعیت های مربوط به دریا اقدام موثری بود در کاهش این آمار که امید است با همت مسوولان کشوری و استانی شاهد دریایی بدون غرقی باشیم.

با توجه به اینکه استقبال از دریا برای شنا کردن در سواحل دریای خزر همچنان وجود دارد طرح سالمسازی دریا تا نمیه اول مهرماه دایر است.

امسال 92 نفر در سواحل مازندران جانشان را از دست دادند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: