آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۳۶۵۶۷
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۳
بازیهای آسیایی 2014

حجی زواره راهی فینال شد

مسعود حجی زواره تکواندو کار وزن منهای 74 کیلوگرم ایران در سومین دیدار خود به مصاف حریف فیلیپینی رفت و با پیروزی پنج بر یک به فینال این وزن راه یافت.
تدبیر24: حجی زواره روز سه شنبه پس از رویارویی با جاستوانت ازهندوستان و شکست 8 بر صفر این حریف به مصاف تان تام دون از ویتنام رفت و با شکست 6 بر صفر وی کسب مدال برنز خود را قطعی کرد.

دارنده مدال های طلا و نقره آسیا در سومین مبارزه به مصاف توماس موریسون فیلیپینی رفت و پس از مصدومیت حریف در حالیکه پنج بر یک جلو بود، به فینال راه یافت.

حجی زواره در فینال به مصاف حریف ازبکستانی خواهد رفت.

رقابت های تکواندو هفدهمین دوره بازیهای آسیایی 2014 اینچئون با حضور 12 تکواندو کار از ایران آغاز شد.

هفدهمین دوره بازیهای آسیایی اینچئون از 28 شهریور ماه آغاز شده و تا 12 مهرماه ادامه دارد.

فرزان عاشورزاده، بهنام اسبقی، مسعودحجی زواره ،مهدی خدابخشی ، یوسف کرمی ، سجاد مردانی، سمانه شش پری، سوسن حاجی پور، کیمیا علیزاده، شکرانه ایزدی، فاطمه روحانی و اکرم خدابنده،12 تکواندو کار ایرانی حاضر در هفدهمین دوره بازیهای آسیایی هستند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: