ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۶۶۱۵
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۸

تخریب کاروانسرای دوره زندیه دزفول

رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری دزفول از تخریب کاروانسرای مربوط به دوره زندیه در بازار قدیم این شهر به دلیل ساخت و ساز در مجاورت آن خبر داد.
تدبیر24: ' غلامعلی باغبان کوچک ' روز سه شنبه افزود: این کاروانسرا که متعلق به اواخر دوره زندیه و اوایل دوره قاجاریه است در حالی تخریب شد که مرمت آن با اعتباری افزون بر یک میلیارد ریال از سال گذشته آغاز شده بود.

وی گفت: مالک زمین مجاور این کاروانسرا بدون رعایت اصول ایمنی اقدام به گود برداری کرده که این امر موجب تخریب این اثر تاریخی شده است.

رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری دزفول با انتقاد از شهرداری دزفول که بدون استعلام از این سازمان اقدام به تمدید پروانه ساخت برای زمین مجاور کاروانسرای بازار قدیم کرده افزود: با این اقدام شهرداری مالک بدون رعایت ضوابط ایمنی هنگام ساخت به بخشی از کاروانسرای بازار صدمه زده است.

وی گفت: عملیات مرمت این کاروانسرا به دلیل مشکلات ایجاد شده و تخریب صورت گرفته متوقف شده و از مالک نیز شکایت شده که مراحل قانونی را سپری می کند.

باغبان کوچک افزود: نبود کار کارشناسی هنگام ساخت و ساز و بی توجهی به بافت قدیم لطمات زیادی به بافت قدیم و تاریخی دزفول وارد کرده است.

اجرای طرح فاضلاب و نفوذ آب به سازه های خشتی و آجری بافت قدیم در محدوده بازار خراطان دزفول آسیب زده و این سازه ها پایداری خود را از دست داده و تعدادی خانه و مغازه تاریخی خسارت دیده است.

شهر دزفول در شمال استان خوزستان حدود 250 هکتار بافت قدیم دارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: