ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۶۶۲۷
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۷:۴۹

موبایل، همراه ما یا عامل تنهایی!

موبایل که به همراه غیر قابل جدایی اعضای جامعه بویژه جوانان و نوجوانان تبدیل شده؛ کودکان را نیز گرفتار کرده و با قابلیت گیم، خردسالان را نیز مسخ کرده است.
تدبیر24: طبق بررسی های متعدد، تلفن همراه معایب و محاسن بسیاری دارد، اما ظاهرا معایب بر مزایای پیشی گرفته و زمینه آسیب های زیادی را فراهم آورده است.

وسیله ای که برای آسایش و رفاه انسان طراحی شده، اکنون بلای جان و آسایش شده است.

اگر چه نمی توان واقعیت ضرورت استفاده از این تکنولوژی مدرن را کتمان کرد، ولی نحوه استفاده از این وسیله ضروری همیشه مورد انتقاد بسیاری از جامعه شناسان بوده است و واقعیت این است که از هر جنبه ای به مساله بنگریم با موضوعی بغرنج مواجه ایم.

اعتیاد به استفاده لحظه به لحظه از موبایل، صحبت کردن مداوم و پیامک زدن های پیاپی و سرگرم بودن با بازی های موبایلی، کاربران را از جمع دوستان، اقوام و خصوصا خانواده ها غافل کرده و آنها را تبدیل به یک روبات کرده است.

علاوه بر آسیب های اجتماعی از لحاظ سلامت جسمی نیز کاربران مورد هجوم امواج گوشی های موبایل و تاثیرات منفی آن بر سیستم عصبی و شنوایی بدن می باشند.

از طرفی گوشی های موبایل محل تجمع باکتریها و ویروس ها بوده و دست به دست شدن و استفاده مداوم از آن برای سلامتی انسانها مضر و دارای تبعات مخرب است.

علاوه بر درنظر داشتن مزایای این وسیله کوچک می بایست از آثار منفی آن غفلت نکرده و در صدد بهبود طریقه استفاده از آن برآییم.

گزارشگران اداره کل اخبار چند رسانه ای در گزارشی به تبعات و آثار منفی موبایل ، این فناوری همگیر در جامعه پرداخته اند که در نشانی زیر قابل دسترسی است:
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: