تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 22
کد خبر: ۳۶۶۳۴
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۸:۲۱

شایع ترین بیماری پوستی در کشور

دبیر اجرایی کنگره بین المللی پوست زیبایی و لیزر با بیان اینکه شایع ترین بیماری پوستی در کشور جوش صورت و آکنه است،گفت: انواع کرم، لوسیون و روش های درمانی و لایه برداری که در شبکه های ماهواره ای و حتی رسانه ها تبلیغ می شود هیچ گونه سند علمی ندارد.
تدبیر24: دکتر منصور نصیری کاشانی در خصوص شایع ترین بیماری های پوستی در کشور،افزود:به استناد آماری در کتابی وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی با عنوان'سیمای سلامت در جمهوری اسلامی'منتشر شده است، بیشترین بیماری های شایع پوستی، جوش صورت و آکنه است.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران، اگزماهای پوستی،حساسیت ها و پس از آن عفونت های پوستی،زرد زخم، قارچی و ویروسی را از دیگر بیماری های شایع پوستی عنوان کرد.

این متخصص پوست و مو اضافه کرد :بیماری های مربوط به مو و ناخن خصوصا ریزش مو از دیگر بیماری های شایع پوست و مو به شمار می رود.

نصیری کاشانی در خصوص روش های درمان بیماری های پوستی و معرفی کرم های متعدد در شبکه های ماهواره ای و رسانه های داخلی ،گفت: تبلیغات درمان بیماری های پوستی در یک جلسه غیر قابل باور و امکان است.

وی افزود: انواع کرم، لوسیون و روش های درمانی و لایه برداری که در شبکه های ماهواره ای و حتی رسانه های خودی تبلیغ می شود هیچ گونه سند علمی ندارد، زمانی که فردی اقدام به تولید کرم می کند باید اثربخشی و مضرات آن را به اثبات برساند که برای این امر باید به آزمایشگاه مرکز آموزش و پژوهش بیماریهای پوست و جذام دانشگاه علوم پزشکی تهران مراجعه کنند.

نصیری کاشانی بیان داشت: از آنجایی که مردم به رسانه ها اعتماد دارند نباید از این اعتماد سوء استفاده شود؛رسانه ها نباید برای جبران منابع مالی هر چیزی را که با سلامت مردم ارتباط دارد را بدون آگاهی از محصول، آن را تبلیغ کند.

وی به تبلیغ پیوند مو در شبکه های ماهوراه ای و رسانه ملی اشاره کرد و گفت:این تبلیغات بدون در نظر گرفتن پیامدهای منفی کاشت مو انجام می شود و در بسیاری از موارد افراد کم مو زیبایی بهتری قبل از کاشت مو داشتند؛ متأسفانه این موارد برای مراجعه کننده توسط موسسات کاشت مو بیان نمی شود.

وی به مردم توصیه کرد: فرق بین تبلیغات درست و نادرست را بدانند و گول تبلیغاتی که یک روزه و یا استفاده چند روز از فلان کرم معجزه ای در پوست رخ می دهند را نخورند ؛ این نوع تبلیغات اغراق آمیز و برای تحریک مردم و کسب درآمد از جیب آنهاست .
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: