آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۳۶۶۴۰
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۸:۵۱

حاجی از پاسخ حجتی قانع نشد

حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی از پاسخ «محمود حجتی » وزیر جهاد کشاورزی در کمیسیون عمران قانع نشد.
تدبیر24: «یوناتن بت کلیا » با اشاره به حضور وزیر جهاد کشاورزی در جلسه عصر امروز /سه شنبه/ کمیسیون عمران گفت:در این جلسه سوال نماینده شاهین شهر در مورد واگذاری اراضی در اختیار وزارت جهاد کشاورزی به وزارت راه و شهرسازی مطرح شد که در نهایت پاسخهای وزیر از سوی نماینده سوال کنده قانع کننده تشخیص داده نشد.

عضو کمیسیون عمران ادامه داد: در این جلسه وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد که هر موقع وزارت راه و شهرسازی اراده کند این اراضی را در اختیارشان قرار می دهیم و ادارات راه و شهرسازی می توانند با مراجعه به ادارات ثبت اسناد و املاک کشور درخواست سند کنند.

وی خاطر نشان کرد: نظر رییس کمیسیون عمران این بود که وزیر طی بخشنامه ای اقدامات مربوط به واگذاری اراضی به ادارات راه و شهرسازی ابلاغ کند.

این در حالی است که «حمید چیت چیان» به همراه معاون خود در امور آب و آبفا میهمان کمیسیون عمران بود و گزارش کاملی درباره آخرین وضعیت آب به ویژه در شهرهای بزرگ ارائه کرد.

«مجید جلیل سرقلعه» نماینده مردم لردگان با بیان این مطلب گفت: بر اساس اظهارات وزیر نیرو خشکسالی در کشور 25 سال تداوم خواهد داشت و باید با همفکری دولت و مجلس راهکارهای برون رفت از وضعیت فعلی ارائه شود.

به گفته سرقلعه ، نمایندگان در این جلسه تاکید داشتند که دولت اهتمام لازم را برای مدیریت مصرف آب در کشور ندارد به طوری که نه توجهی به بودجه بخش آب می شود و نه در زمینه مدیریت مصرف اقدامی انجام می شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: