تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۳۶۶۶۳
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۸

چه‌کنیم کودکمان ازدندانپزشک نترسد؟

برای برخی افراد ترس از رفتن به دندانپزشکی از دندان‌درد هم بدتر است و کودکان نیز در این زمینه آسیب‌پذیرترند.
تدبیر24: اگر فرزندتان از آمدن به مطب دندانپزشکی وحشت دارد و برای بردن او نزد دندانپزشک باید دردسر زیادی را تحمل کنید می‌توانید با چند راهکار موثر از ترس او به میزان قابل توجهی بکاهید.

به گزارش سایت اینترنتی فیلی، ترس از دندانپزشک و مطب دندانپزشکی که در کودکان به وفور دیده می‌شود با روش‌های زیر تاحد زیادی قابل کنترل است:

1. در وهله‌ اول آگاه باشید که برخی از این نگرانی‌ها طبیعی هستند.

کودکان معمولا از تجارب جدید در مکان‌های ناآشنا می‌ترسند. بنابراین ترس کودکتان نباید شما را نگران کند پس آرام باشید.

2. به داستان‌های منفی و کلیشه‌ای که شنیده‌اید دامن نزنید.

شاید شما خاطرات و تجارب منفی از درمان‌های دندانپزشکی‌تان در گذشته داشته باشید اما آن‌ها را بازگو نکنید چرا که کودکان به شما به عنوان یک الگو نگاه می‌کنند و تلاش می‌کنند مانند شما فکر و احساس کنند. بنابراین صحبت‌های شما در این رابطه نباید منفی باشد.

3. دندانپزشکان عالی هستند.

عملکردهای مثبتی که پزشکتان در گذشته داشته را برجسته کنید و تجارب مثبت خود را به فرزندتان منتقل کنید.

4. نقش پزشک را برای کودکتان بازی کنید.

کتاب‌هایی را در ارتباط با این موضوع بخوانید و پس از آن نقش بیمار و در مرحله‌ بعد دندانپزشک را برای کودکتان بازی کنید و اجازه دهید او دندان‌های شما را معاینه کند و سپس این کار را برای او انجام دهید تا هنگام مراجعه به پزشک دچار مشکل نشوید.

5. تمام مراحل دندانپزشکی را پیش از مراجعه اجرا کنید.

قبل از مراجعه به دندانپزشک، تمام مراحل دندانپزشکی را مانند انجام تمام کارهایی که دندانپزشک می‌گوید تا زمانی که اجازه رفتن می‌دهد با کودک خود انجام دهید و از پیش کودک را با مراحل درمان آشنا کرده باشید.

6. برای کودکتان هدیه‌ای در نظر بگیرید.

می‌توانید در هر بار مراجعه به مطب دندانپزشکی هدیه‌ای را به عنوان نتیجه رفتار خوبش به او بدهید. این کار در واقع او را تشویق به آمدن به دندانپزشکی و انجام تجویزات دکتر می‌کند.

7. بیش از حد به فرزندتان اطمینان خاطر ندهید.

اطمینان دادن بیش از حد به کودکتان و گفتن جمله‌هایی مثل «همه چیز رو به راهه»، «نگران نباش» و غیره، موجب ایجاد ترس‌ و نگرانی بیشتر در فرزندتان می‌شود و به این فکر می‌افتد که شاید شرایط آنقدر بد است که والدین تا این حد تلاش می‌کنند او را آرام کنند. در صورتی که زمان آن رسیده تا فرزندتان با پزشکش تنها باشد این کار را سریعا انجام دهید و اعتراض نکنید چرا که این کار اعتماد شما به فرزندتان در رابطه با توانایی‌هایش را نشان می‌دهد و موجب اعتماد به نفس او می‌شود.

8. تمرکز خود بر رفتارهای کودک را مدیریت کنید.

در ازای توجه به ناراحتی،‌ اعتراض و گریه‌های فرزندتان برای شجاع شدن او تلاش کنید.

9. شرایط فرار را برای فرزندتان مهیا نکنید.

تا جائی که می‌توانید برای جلوگیری از فرار کودکتان برای مواجهه با پزشک تلاش کنید و به او به روش صحیح روحیه بدهید.

10. در صورت استرس زیاد در کودک به روانپزشک مراجعه کنید.

اگر استرس فرزندتان از دندانپزشک بسیار شدید است، پیش از قرار ملاقات با دندانپزشک به یک مشاور یا روانپزشک مراجعه کنید. در واقع یک مشاور آگاه به درمان‌های شناختی – رفتاری می‌تواند سلامت روانی کودکتان را تضمین کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: