ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۶۶۹۵
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۶

بوی بد زباله‌های "برومی" به مشام می‌رسد

رییس اداره حفاظت محیط زیست اهواز گفت: در حالی که از سوی شهرداری اهواز مکان جدیدی در ٣٠ کیلومتری شمال‌شرق شهر برای دفن زباله به روش علمی اختصاص یافته و زباله‌ها دیگر به منطقه برومی انتقال داده نمی‌شود، اما مشکلات ناشی از آن همچنان گریبان‌گیر ساکنان روستای برومی و شرکت‌های موجود در این منطقه است.
تدبیر24: علی بنی‌عگبه در منطقه خوزستان، اظهار کرد: واکنش شیمیایی انجام شده بر روی زباله‌ها و فرآیند طبیعی درون خاک، موجب انتشار گاز متان و H2S در منطقه برومی می‌شود که رها شدن این دو گاز در محیط، موجب ایجاد بویی ناخوشایند می‌گردد.

وی ادامه داد: با توجه به مشکلات زیست‌محیطی که بقایای زباله‌های شهری در منطقه برومی ایجاد کرده بود، گازهای ناشی از دفن زباله در منطقه برومی، محل قدیم دفن زباله شهر اهواز، با همکاری شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب با اجرای پروژه لوله‌گذاری جمع‌آوری شد. سپس با توجه به حجم زیاد زباله‌های دفن شده در این نقطه، پروژه لوله‌گذاری برای خارج کردن گازهای ناشی از تبخیر زباله‌ها، تعریف و اجرایی شد.

رییس اداره حفاظت محیط زیست اهواز با بیان اینکه این اراضی در محدوده زمین‌های شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب قرار دارد، افزود: در تفاهم‌نامه‌ای که میان این شرکت و شهرداری اهواز به امضا رسید، مقرر شد پس از انجام لوله‌گذاری در منطقه، این محل توسط شهرداری و با تامین اعتبار از سوی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب به فضای سبز تبدیل شود. البته گویا هنوز تامین اعتبار صورت نگرفته و عملیات ایجاد فضای سبز نیز در منطقه انجام نشده است.

رییس اداره حفاظت محیط زیست اهواز افزود: یکی از پیشنهادهای این اداره به مناطق نفتخیز جنوب این است که با احداث شبکه لوله، گازهای تولید شده در منطقه جمع آوری شود و برای تولید برق مورد استفاده قرار گیرد.

وی یادآور شد: محدوده سایت قدیم دفن زباله شهر اهواز در مجاورت روستای برومی، یکی از ورودی‌های اصلی شرق اهواز است که حدود ٣٠٠ هکتار مساحت دارد و در ٢٠ سال گذشته محل دفن زباله بوده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: