آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۳۶۸۱۹
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۶

دیدار بازرسان آژانس با مقامات ایرانی

خبرگزاری رویترز به نقل از دیپلمات‌ها از دیدار قریب‌الوقوع بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با مقامات ایرانی خبر داد.
تدبیر24: دیپلمات‌ها روز پنج شنبه به خبرگزاری رویترز گفتند ممکن است بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اوایل هفته‌ی آینده با مقامات ایرانی در تهران دیدار کنند.

به گفته‌ی این دیپلما‌ت‌ها آژانس خواستار حصول پیشرفت در روند تحقیقاتش درباره‌ی فعالیت‌های هسته‌یی ایران است.

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاکنون درباره این گزارش اظهارنظری نکرده است.

کشورهای غربی و آمریکا همواره ایران را به تلاش برای دستیابی به ظرفیت تولید سلاح هسته‌یی متهم می‌کنند. این در حالی است که ایران این اتهامات را رد و تاکید می‌کند که فعالیت‌های هسته‌ای‌اش ماهیت کاملا صلح‌آمیز دارد و غرب بر اساس اطلاعاتی ساختگی و بی‌اساس این ادعاها را مطرح می‌کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: