ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۶۸۲۸
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۸

اعلام تعداد مشترکان وایمکس کشور

اصغریان با بیان اینکه پوشش سرویس وایمکس در کشور مطابق پروانه صورت گرفته است افزود: یکی از اپراتورها با تغییراتی که داشته به پوشش صد درصدی در مراکز استان‌ها رسیده است.
تدبیر24: به گفته مدیر کل دفتر نظارت بر سرویس‌های فناوری اطلاعات رگولاتوری، تعداد مشترکان وایمکس در کشور به یک میلیون و دویست هزار مشترک رسیده و این رقم رو به افزایش است.

علیرضا اصغریان اظهار کرد: اپراتورهای دارای پروانه وایمکس مطابق پروانه، تعهدات خود را در پوشش سرویس وایمکس در کشور به نتیجه رسانده‌اند.

وی با اشاره به برخی اصلاحیه‌ها و الحاقیه‌های پروانه اپراتوری وایمکس، گفت: کمیسیون تنظیم مقررات در قالب «اصول حاکم بر تغییرات پروانه اپراتورهای وایمکس» نحوه ارتقای پروانه فعالیت این اپراتورها را بررسی و تصویب کرد.

مدیر کل دفتر نظارت بر سرویس‌های فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: همچنین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در راستای ارتقای پروانه اپراتورهای وایمکس متقاضی به ارائه فناوری‌های بالاتر از قبیل TD-LTE در کشور اقدام کرده است.

وی گفت: با انجام این اصلاحیه‌ها کیفیت سرویس وایمکس در کشور افزایش و همچنین هزینه‌های آن کاهش می‌یابد.

اصغریان با بیان اینکه پوشش سرویس وایمکس در کشور مطابق پروانه صورت گرفته است افزود: یکی از اپراتورها با تغییراتی که داشته به پوشش صد درصدی در مراکز استان‌ها رسیده است.

مدیر‌کل دفتر نظارت بر سرویس‌های فناوری اطلاعات با بیان اینکه ارائه نسل‌های سوم و چهارم به اپراتورهای تلفن همراه تاثیری در توسعه وایمکس در کشور نخواهد گذاشت، گفت: فناوری فیکس وایرلس برد بند (وایمکس) در جهان نشان داده که متقاضیان خود را داشته و توسعه موبایل برد بند (فناوری شبکه نسل سوم روی تلفن همراه) تاثیری روی تعداد مشترکان این فناوری ندارد. سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی می‌تواند به اپراتورهای وایمکس متقاضی برای استان‌هایی که در آن حضور ندارند با شرایط مزایده قبلی اجازه فعالیت بدهد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: