ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۶۸۴۲
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۷

وضع ترافیکی جاده ها در عیدقربان

پلیس راهور ناجا آخرین محدودیت های جاده ای را در روز یکشنبه مصادف با عید سعید قربان در دو محور کرج - چالوس و هراز اعلام کرد.
تدبیر24: به گزارش مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا، در محور کرج- چالوس تردد انواع تریلر و کامیون ها از محور کرج- چالوس کماکان ممنوع است.

تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت 13 روز یکشنبه 13 مهر ماه الی 3 بامداد روز دوشنبه مورخ 14 مهر ماه از کرج به سمت مرزن آباد ممنوع بوده و با اعلام مامورین پلیس راه در محل تردد انواع وسیله نقلیه از ساعت 16 روز یکشنبه مورخ 13 مهر الی 3 بامداد روز شنبه مورخ 14 مهر از 15 کیلومتری جنوب مرزن آباد (دزبن) به سمت کرج به صورت یک طرفه خواهد بود.

در محور هراز نیز تردد کلیه تریلرها از این محور کماکان ممنوع است.

تردد کلیه وسایل نقلیه از ساعت 13 روز یکشنبه 13 مهر الی ساعت 1 بامداد دوشنبه 14 مهر از رودهن به سمت آمل ممنوع بوده و با اعلام مامورین پلیس راه در محل تردد کلیه وسایل نقلیه از ساعت 15 روز یکشنبه 13 مهر الی 1 بامداد دوشنبه 14 مهر از آب اسک به رودهن (محدوده مشاء) به صورت یکطرفه است.

پلیس راه استان البرز موظف است طوری برنامه ریزی کند که حداکثر به مدت یک ساعت و نیم پس از انسداد میدان امیر کبیر (شروع ساعت محدودیت) نسبت به تحویل وسایل نقلیه به اسکورت پلیس راه استان مازندران در دهانه شمالی تونل کندوان اقدام کند.

پلیس راه استان های البرز و مازندران در هنگام اجرای محدودیت، وسایل نقلیه را با دو تیم که یکی در جلو و دیگری در انتها قرار دارد، اسکورت کند.

مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا با شماره تلفن 120 و 88255555 (ده خط) به طور شبانه روزی پاسخگوی وضعیت راه های کشور و امدادرسانی احتمالی به هموطنان عزیز کشورمان است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: